Хороскопът за 3 април: Около 3 зодии витае зачеване

На 3 април вложете енергията си в създаване на хармония около вас, в дома или на работното си място. Събитията ще ви накарат бързо да се приспособявате към различни ситуации и зачитане мнението или желанията на други хора.

В петък може да се наложи да бъдете съпричастни към битови или имотни проблеми на човек от кръга ви приятели. Ще мислите за здравето на хората и за генералната ситуацията в света, свързана с пандемията и чувството за страх.

В петък може да планирате бъдещи срещи или разговори, които ще ви донесат успех особено при добра подготовка и организация. Младите мъже ще бъдат в добра позиция за развитие на свои планове, ще имат късмет, което не бива да ги прави небрежни или използващи лъжи.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в петък ще очаквайте развитието на важни събития или разговори. Може да получите новина от друго населено място, която да ви разстрои или обърка плановете ви. Денят вещае добри резултати в работа или действия с пари или финанси.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, очаквайте интересни контакти с хора от различни разстояния. В петък мнозина от вас ще получат важно предложение, покана, информация и др. Денят ще бъде благоприятен за разговори с приятели или роднини.

Ао сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък обмислете внимателно своите планове за дома и семейството. Ще имате желание да направите някои промени, но не избързвайте с тях преди да сте сигурни, че те ще са за хубаво, като прецените дали е най-удачното време за това. Ще ви се наложи бързо да разрешите проблем в дома или на работното ви място.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък ще преживеете различни изненади или неочаквани събития, свързани с жени. Това ще бъде благоприятен ден за ангажименти с работа или бизнес, за провеждане на делови разговори с хора от други градове и държави. Това ще бъде благоприятен ден за зачеване или за раждане на дете.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 


image0 (9K)