Хороскопът за 29 септември ви връща в отминалите 6 години

Във вторник ще се изправите пред един важен ден, в който ще бъде добре да осмислите преживяните досега от вас изпитания. Какъв е бил техния смисъл, на какво са ви научили. В никакъв случай не търсете вина в други хора за случилото се с вас през последните шест години. Отговорите са вътре във вас и са плод на ваши собствени решения и действия.

В този ден можете да възобновите комуникацията си със стари или позабравени приятели, познати, съученици, колеги и др. Новите познанства ще имат важно влияние върху духовното ви развитие. Мъжете над средна възраст ще могат да запомнят този ден с интересни любовни разговори и преживявания, стига егоизмът и лошите маниери да не надделеят в тях. Жените над средна възраст ще получат доказателства за нечия неискреност или за измама, в която са били въвлечени.

Жените Близнаци да не витаят из облаците и да се постараят във вторник да вземат правилни решения, както и да разчитат само на себе си. Може да ви разстрои новина за здравословен проблем на човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, във вторник обърнете внимание на вашите близки хора и приятели, на техните нужди или преживявания, през които преминават в момента. Това ще бъде благоприятен ден за събиране или разговори с приятели отблизо и далеч. Очакванията ви свързани с роднини или приятели ще се реализират. Ще бъде добре да направите баланс на финансовите си средства и да планирате предстоящите си разходи. Мнозина ще се зарадват на среща или гостуване на дете или друго важно събитие свързано с дете или с внуче.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, добре е да си помислите дали не сте пропуснали обещание, което някой очаква да изпълните. Използвайте този ден за уреждане на подобни ангажименти. Ще бъде важно да бъдете стабилни в семейството си и вашите близки да знаят, че ще могат да разчитат на вас. Забравете провалите и неудачите от близкото си минало. Пред вас възникват нови шансове и възможности, които ще изискат по-голяма концентрация и отговорност. Опитайте се да живеете в реалността, в която се намирате, за да избегнете разочарования или песимистични мисли.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, напрежението във вторник ще има пряко отношение към пътуване или хора, които живеят в други населени места. Това, което трябва да направите, е да осигурите удобства на околните. Това няма да остане незабелязано. В този ден вие ще бъдете майка и баща, учител и проповедник, наставник и подкрепа. Забравете за конфликтите и избягвайте неприятностите! Вероятни са разходи за семейството, свързани с плащане на битови сметки или с подготовка за важно събитие. Не омаловажавайте думите или съветите на хора от знака на Риби, Рак или Скорпион. Те ще проработят добре за вас много скоро.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, във вторник ще бъде важно да се погрижите за себе си: за външния си вид, за здравето си, за душевния си и емоционален комфорт. Среща или разговор с приятели ще ви създаде безпокойство или угриженост за събития в техния живот. Във вторник ще имате повече или непредвидени разходи, забавяния или отлагания свързани с пари. Не пренебрегвайте домашните си задължения и отговорности. Неочаквани събития ще ви покажат, че сте постъпили неразумно, с което сте предизвикали проблеми в дома си. Младите жени ще имат благоприятен ден за финансовите си дела. Възможни са неочаквани пари, печалба и др.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 


image0 (9K)