Хороскопът за 29 май: Особено сложни отношения с Овен, Лъв или Стрелец

На 29 май ще търсите причината за възникването на неочаквани стресови ситуации в живота ви. Вината за тях в повечето случаи няма да бъде ваша, но така или иначе те имат своето отражение върху живота ви.

Особено сложни в този ден ще се окажат отношенията с представители на зодиакалните знаци Овен, Лъв или Стрелец. Конфликтите са най-голямото изпитание. Дали ще намерите такт и дипломация да ги потушите още в самото начало или ще тръгнете с рогата напред, за да покажете силата си… Не забравяйте, че човек притежава МЪДРОСТ!

В петък избягвайте нервното напрежение, защото то неминуемо ще даде отражение върху здравето ви.

Денят вещае съновидение, свързано с жена от Отвъдното или друго събитие отново с такава жена.

В петък някои от важните новини или споделена информация ще има връзка с вашата работа или с човек от вашето семейство.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще имате благоприятен ден за работа с документ или с договор. Новините, които ще получите, могат да ви изненадат. Денят носи ново предложение, промяна на предварителна уговорка или план и др. Можете разумно да опитате късмета си в лотария.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, 29 май ще ви натовари емоционално със събития в любовния ви или семеен живот. Това ще бъде благоприятен ден за работа, свързана с пътуване, комуникации, туризъм и др. Може да очаквате един успешен ден, в който всичко ще зависи от вашата амбиция и предварителна подготовка за днешните ви ангажименти.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък не бива да хитрувате или да лъжете. Ако се стремите към конкретни резултати и успехи, запазете чистота и коректност в действията си. Бавното развитие на някои събития не бива да ви притеснява. Денят носи своите радости. Бъдете търпеливи!

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък ще възникне неприятна ситуация на работното ви място. Възможно е да получите неприятна новина свързана с човек, с когото сте работили или учили заедно. Ако пътувате в този ден, бъдете внимателни с документи и пари. Проявете предпазливост в контактите си с непознати хора или с такива, които ви натрапват своето присъствие. В петък мнозина ще се подготвят за събиране по специален повод с необходимост да закупят подходящ подарък или цветя.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 


image0 (9K)