Хороскопът за 28 ноември: Денят носи особено послание за всеки от нас

Събота е ден, в който е добре да си припомним притчата за добрия и лошия вълк. Ето текстът – със сигурност ще разберете посланието.

„Възрастен вожд от племето Чероки разговарял със своя внук за вътрешната борба, която всеки човек води. Той казал на малкото момче, че в душите ни воюват два вълка.
– Единият е зъл и свиреп – казал дядото – в него се превъплъщават всички наши отрицателни емоции – гневът, алчността, надменността, отрицанието, недоволството, самосъжалението, чувството за превъзходство или за малоценност, егоцентризмът, горделивостта.
– А другият вълк – продължил старецът – е добрият. Това са всички наши хубави мисли и чувства като радостта, любовта, спокойствието, надеждата, добротата, скромността, състраданието, искреността.
Накрая момчето притеснено попитало злият или добрият вълк побеждава в борбата.
– Побеждава този, когото нахраниш, моето момче – отговорил дядо му.

В събота покажете своята висота на духа в работата си. Избягвайте конфликти, а ако някой умишлено ви провокира, премълчете, ако това е възможно. Една усмивка също може да помогне, стига да не вложите ирония в нея. Изненадите ще са свързани с приятели, с които или ще имате срещи и разговори, или ще получите новини за тях. Не търсете несъществуващи проблеми в дома си. Вероятно просто сте подвластни на по-голяма подозрителност. Ако все пак интуицията ви „нашепва“, че имате основателна причина за съмнение, седнете и поговорете откровено с хората, с които имате подобен проблем. Като цяло събота носи важни послания за вас чрез различни странни преживявания или сънища. Може деликатно да ви покаже нови пътища за развитие или да отвори нови хоризонти за вас. Не отхвърляйте предложение или покана от човек, роден под знака на Телец, Козирог или Дева.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в събота ще сте нетърпеливи и лесно обидчиви на коментари или забележки от хора, с които ви предстои да имате контакт. Това определено ще бъде загуба, защото ще ви направи трудни за комуникация, за обща работа или за други ангажименти. По-добре насочете вниманието си към подредбата в дома, освежаването на някои кътчета в жилището, или друга домакинска работа според конкретните метеорологични условия в района, където живеете. Не бързайте да се разделяте днес с хора, само защото имате различни пътища на развитие. А и отдалечаването няма да бъде задълго.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в събота почти през целия ден в мислите ви ще бъде човек, който е ваш роднина, приятел или е в Отвъдното. Това най-вероятно ще се дължи на факта, че тази личност ви липсва или имате в момента сложни отношения. Събота ще бъде приятен ден за социални контакти, събирания и разговори с хора от близо и далеч. Едно неочаквано събитие може да ви изненада приятно. Ще очаквате разговор, който трябва да ви помогне да получите отговори на важни за вас въпроси. Младите жени ще имат благоприятен ден за пътуване, но пък неудачни емоционални решения.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ще ви бъде приятно да прекарате повече време с деца или млади хора, които са ваши дъщери, внучета и други. Възможно е да имате конкретен повод за подобно желание: рожден ден, разходка сред природата, посещение на специално място и др. В събота може да разговаряте или да получите новини за важни финансови отношения и ангажименти, чието развитие предстои през следващата седмица. В този ден направете всичко възможно да радвате хората около вас. Не се страхувайте да следвате техните желания, стига те да не конфронтират със собственото ви достойнство.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота ще имате настроение за отдих и ще насочите вниманието си единствено към задължения, които не могат да бъдат отложени. Ще обсъждате с приятели или роднини последните новини около неприятна ситуация в живота на хора, които познавате. Ако планирате пътуване, вероятно някой около вас ще ви изненада с поведение или с разговор, който ще ви озадачи. В любовта не проявявайте инат, капризи и не насилвайте чувствата и търпението на партньора си.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)