Хороскопът за 28 май: Не правете в този ден резервации за лятната ваканция!

На 28 май мнозина ще искат да избързат с реализацията на плановете си за юли. Някои неща ще се опитате да стартирате още в четвъртък и дано не допуснете грешка с прибързаността си. Това особено важи за планове, свързани с пътуване и с летни ваканции.

В четвъртък може да се подготвите за пътуване със семейството си през идващите почивни дни. Това особено ще въодушеви децата (за тези, които имат такива). Денят вещае интересно събитие с дете или с млад човек, родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, които живеят на разстояние от вас.

Четвъртък ще дойде с индивидуални изненади за всеки от вас.

Развитието на финансовите ви дела ще бъде добро, но може би някои неща ще се развиват по-бавно от това, което вие искате или очаквате. През този ден избягвайте конфликт с млад мъж, който ще прояви по-голям инат в отстояването на своята позиция и желание. Опитите ви за намеса в неговия живот или да промените нещо, може да доведе дори до прекъсване на отношенията ви.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще имате неотложни разходи. Проявете по-голямо внимание във финансовите си отношения с роднини или с клиенти. В четвъртък ще ви изненада информация за събитие, което сте пропуснали в близкото минало. Може да създадете неочаквано познанство, което тепърва ще има интересно развитие.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в четвъртък не разчитайте на обещания, които сте получили преди време. По-голяма част от ангажиментите ви ще са свързани с деца или с млади хора. Благоприятен ден за пътуване на кратки разстояния. Постарайте се да избягвате хора, които имат лош манталитет или сприхав характер.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в четвъртък ще преживеете притеснения, свързани с бъдещето ви. Сега ще бъде по-важно да обърнете по-сериозно внимание на свои здравословни проблеми. В този ден едва ли ще преживеете някакви драматични събития, но ще бъде важно да се съхраните от грешки, които могат да създадат напрежение или да ви причинят загуба.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък ще искате да приключите на всяка цена с един ангажимент. Присъствието на млади хора в ежедневието ви ще се отразят благоприятно. Ако имате грижи за болен роднина или приятел, в четвъртък ще възникнат някои усложнения. Не се месете в живота на хора, които се опитват да променят живота си.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 


image0 (9K)