Хороскопът ви за 27 септември вече е тук

На 27 септември се постарайте да дадете най-доброто от себе си на хората около вас: роднини, приятели, колеги или клиенти. Търсете позитивните неща в отношенията или се постарайте да създадете такива. В петък може да купувате и подарявате малки подаръчета, в които ще влагате специален смисъл и послание.

Променете мястото на среща, изберете такова, където да се забавлявате или насладите на вкусна храна. Изненадите в този ден ще трябва да се „консумират“ бързо, независимо с какво са свързани.

Петък е динамичен ден и фокусирането ви за дълго време към определено събитие не е желателно. Възможни са неочаквана не голяма сума пари да влезе в портфейла ви или да се зарадвате на приключването на проблем у дома. Разговор или предложение от страна на мъж за финансов документ или някакво споразумение не бива да се игнорира или омаловажава.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в петък ще имате повече и най-различни по характер контакти с мъже. Някои от разговорите с тях може да изискат важно решение или ще бъдат част от промяна в живота ви, която в момента се случва. Това ще е благоприятен ден за романтични или любовни преживявания, контакти, кореспонденция и ангажиране с планове за бъдещето на вашите отношения.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, пред вас е един интересен и може би уникален ден, който ще има своята мисия в живота ви. В петък някои от по-важните събития ще бъдат свързани с пътуване или с хора от далечни разстояния. Комуникацията ви с тях ще бъде важна и ползотворна. Финансовите дела ще имат благоприятно развитие или ще поемат нова, положителна за вас посока.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в този ден ще сте несигурни в действията си. Мнозина ще чувстват някаква подтиснатост или тъга по роднини или застой във важни семейни дела. Здравето на близък човек или вашето собствено здраве могат ще извикат притеснение, а вероятно и да изискат лечение с медикаменти. Това ще бъде благоприятен ден за начало на някаква терапия.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък се пазете от лукавството на хора, които знаят как да употребяват своя чар. Избягвайте да се ангажирате с обещания или предложения, които изглеждат интересни, но в действителност ще ви поставят в неприятна ситуация. Внимание ще изискват отношенията ви с хора, родени под знака на Везни, Близнаци или Водолей.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)