Хороскопът ви за 26 септември вече е тук

В четвъртък се концентрирайте върху семейните си и любовни дела. Опитайте да извлечете най-доброто от възможностите да стабилизирате важни за вас отношения и да проведете разговори, които ще имат определено значение за бъдещето ви. Благоприятно влияние върху делата днес ще има от страна на мъж, роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Ваши роднини ще ви посетят у дома или ще ви потърсят по телефона, за да споделят неприятности или да потърсят помощ от вас. Неочаквано в разговор или чрез новина ще разберете за важно или интересно събитие от близките дни, което сте пропуснали. Днес внимавайте при покупки, където може да допуснете грешка в цената или да закупите вещ на цена, която е по-висока от други сходни магазини.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец,  ще се ангажирате с парични дела с хора от семейството си. Едва ли ще възникне проблем в тези ангажименти. Ще проведете сериозни разговори с хора, важни за развитието на ваши бъдещи планове и идеи. Ще имате интересни или полезни контакти с жени от друго населено място. Това ще бъде благоприятен ден за развитие на вашите професионални дела.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в четвъртък ще преживеете радостни събития предимно в личния си живот., както и изненада, която ще промени планове или романтични отношения. Мнозина ще получат покана за пътуване или ще се ангажират с организационни въпроси, свързани с предстоящо такова. Четвъртък вещае изненада в работата ви, която ще има някаква връзка с нова дейност, клиенти и други нововъведения.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ще имате интересен разговор или среща с човек от кръга приятели или съседи. Като цяло комуникацията ви днес ще ангажира по-голяма част от времето ви. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване. В четвъртък може да ви зарадва новина или събитие с бебе или с малко дете. Очаквайте отговор или признание за ваш професионален ангажимент.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък бъдете внимателни да не изберете погрешен начин и подход за разрешаване на своите проблеми. Бъдете предпазливи със съветите, които ще получите или с помощта, която някой ще ви предложи. Може да се разсърдите на приятел, който злоупотребява с вашето доверие и добрина. Важни събитие или разговори ви очакват с хора, родени под знака на Скорпион, Риби или Рак.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 


image0 (9K)