Хороскопът ви за 25 октомври вече е тук

Петък е ден, в който ще бъде хубаво да дадете превес на социалния си живот и на контактите с важни за вас хора. Личните отношения в една романтична или семейна двойка ще бъдат повод за разговори или среща.

В този ден ще преживеете важно събитие с човек, роден под знака на Козирог, Телец или Дева, което може да е свързано с промяна в живота на тази личност. Ще имате трудна комуникация с хора, родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей. Не са изключени неприятни конфликти с тях. Мнозина ще трябва да купят подарък за момиче или за жена, която ще има личен празник в петък или през почивните дни. Денят вещае новини или подготовка за важно семейно събитие, годеж или сватба.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще преживеете приятни моменти в личния или любовния ви живот. Ще получите конкретно потвърждение на догадки относно действията на ваш роднина или приятел. Избягвайте всякакви форми на хитрост или манипулация, които могат да провалят благоприятните тенденции на този ден. Не са изключени малки приходи.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в петък ще получите важна информация, писмо или пратка. Ще се фокусирате повече върху домашните си дела. Вероятно е да имате разговор или ангажимент с жена, с която ще обсъждате последните събития в живота на хора от семейството ви. Това ще бъде благоприятен ден за срещи с хора с общи интереси и цели.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, петък ще бъде неблагоприятен ден за пътуване или ще ви се наложи да преодолеете различни затруднения докато пътувате. Кратките пътища ще бъдат по-безпроблемни за осъществяване, отколкото далечните. Възможни са малки приходи в личния бюджет. Освен това ще имате своите малки емоционални преживявания.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък ще имате ангажимент от финансов характер. Това ще бъде благоприятен ден за вземане на важни решения, свързани с пари. Използвайте този ден за уреждане на битови или имотни проблеми и неприятности. Домашните ви дела трябва да бъдат приоритет, тъй като отлагането им за понеделник може да предизвика допълнителни проблеми и усложнения.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 


image0 (9K)