Хороскопът за 24 октомври: Труден ден за Телец, Дева и Козирог

В събота работата, с която смятате да се ангажирате, трябва преди всичко да ви носи удоволствие. Не правете нищо само, за да спечелите пари. Следвайте вътрешните си пориви за изява или новаторство в нещата, с които ще се ангажирате в почивния ден.

В събота ще имате благоприятно време за подредба на вашия дом, работилница, ателие или стопанство.

Ще можете хубаво да си поговорите с ваши родственици за това по какъв начин да организирате домашните си дела.

Мнозина ще присъстват на събиране по повод рожден ден или друг важен личен празник.

Хората на средна възраст трябва да са внимателни в своите думи, да избягват да съдят действията на тези, които са по-млади от тях, тъй като нивото на развитие между поколенията е различно. Не натоварвайте семейните или приятелски отношения с мнение или с правила, които може да са важни само за вас. Личната свобода е актуална за всеки един, а правото на избор трябва да се уважава.

За събота може да планирате професионални или бизнес задачи, които ще се нуждаят от по-сериозна подготовка и чието изпълнение ще бъде належащо през следващата седмица.

Има вероятност да получите информация, която някой прибързано ще сподели с вас без да е направил усилия да я провери.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в събота ще сте склонни да се отдадете на различни размисли относно миналото си и на преживявания, които са оставили трайна следа в живота ви. В повечето случаи те ще са свързани с приятелски отношения или със стара любов. Възможно е подобни настроенията да са провокирани от новини, които ще получите в този ден. Събота ще бъде важна за организиране на бъдещите задачи, чието изпълнение предстои до края на следващата седмица.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще гледате много негативно на неприятностите и проблемите, които имате в живота си, независимо с какво или с кого са свързани. Ще сте склонни да се карате с други хора, да ги обвинявате за собствените си неудачи или неосъществени планове. Здравето ви ще е нестабилно, което може да се дължи на напрежението, което понякога сами си създавате. Разумните действия от ваша страна в този ден е да запазите спокойствие, да се насочите към приятни занимания и ако присъствието на някои хора ви дразни, да се усамотите във вашия собствен свят.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ще имате един интересен ден, в който всяко действие ще е плод на ваше решение и поради тази причина всеки успех или провал ще си бъде изцяло по ваша заслуга. Това може да бъде ден, в който ще имате възможност да направите голяма крачка напред, включително чрез вземане на трудни решения. Ако в този ден трябва да се откажете от нещо или да се разделите с някого, несигурността или чувството ви за вина ще отмине бързо.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, събота ще бъде благоприятният ден да прекарате повече време със собствените си деца или да се ангажирате със занимания с млади хора. Подобни действия ще ви заредят с положителни емоции, с ентусиазъм, ще ви върнат към спомени от вашето детство. В събота не са изключени стресови ситуации, но те по-скоро ще касаят тези от вас, които ще пътуват, или които ще имат контакти с хора от други градове и държави.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 


image0 (9K)