Хороскопът за 24 март: Притеснения за здравето или проблем на роднина от Близнаци, Везни или Водолей

На 24 март събитията и ангажиментите ви ще се движат по-бавно или ще са в пълен застой. Използвайте този ден да направите важни неща за дома и семейството си, които ще бъдат база за изграждане на живота ви след преминаване на кризата. Не пропилявайте този важен ден.

Вложете енергия във всичко, което смятате, че ще бъде добра подготовка за бъдещите събития. Разговорите от финансов характер да бъдат практични и проведени с разум, а не с емоции. Възможни са притеснения около здравето или друг личен проблем на човек, роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей, най-вероятно от кръга ви роднини.

За жалост мнозина ще имат подтиснато настроение или ще са притеснени, несигурни за бъдещето си, но добрите събития и новини предстоят. Във вторник може да имате полезни контакти и разговори с хора, които имат връзка или отношения със семейството ви.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, бъдете предпазливи, тъй като има знак да бъдете използвани чрез някаква измама, манипулация или опит за кражба. Във вторник ще успеете да реализирате своите планове за дома или със семейството си. Ще бъде благоприятен ден за ангажименти и задачи от финансов характер.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, търпението ви ще бъде поставено на изпитание поради неразумните или неприятни действия на хора, с които ви предстоят контакти. Те могат да имат за цел да провокират конфликт, който да ви злепостави или да ви накара да се чувствате виновни за нещо (но това не е задължително). Емоциите ще имат пагубно влияние върху действията и решенията ви. Хора, които живеят на някакво разстояние от вас, ще са повод за различни емоции и преживявания.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, вторник ще бъде благоприятен ден за разрешаване на проблеми и недоразумения. С такт и дипломация ще можете да постигнете много, затова избягвайте хитрости или манипулация. Ще бъде добре да прекарате част от деня в усамотение или медитация и да си осигурите една пълноценна почивка. Останалата част използвайте за физическа работа в дома или в стопанството (градината).

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, във вторник ще ви подразни поведението на хора, които не живеят във вашия дом. Ще ви бъде трудно да разберете техните мотиви за подобни действия или решения. Вторник ще бъде благоприятен ден за развитие на финансово-материалните ви дела, но въпреки това вие ще сте склонни към притеснения и вътрешно напрежение. Събития, свързани с работното ви място не вещаят изненада.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 


image0 (9K)