Хороскопът ви за 23 януари вече е тук

В четвъртък ще трябва да намерите кураж да започнете някои неща отначало, след като досега не сте успели да постигнете тяхното положително развитие. Това особено важи в случай, че сте осъзнали грешките си или сте намерили нови методи за тяхната реализация.

Смело се изправете лице в лице с проблемите си на работното си място или с колеги, които ви създават напрежение и нежелание за работа. Не са важни резултатите от такъв разговор или дискусия, а това че открито ще разговаряте за съответните проблеми.

През този ден мнозина ще получат важна новина от друго населено място свързана с мъж: роднина, бизнес партньор или приятел. Не всички изненади ще бъдат приятни, въпреки основните благоприятни вибрации, на които този ден ще е подвластен. Някои от неочакваните събития ще имат за цел да изчистят неща от живота ви, за които досега не сте събрали смелост.

В четвъртък младите жени трябва да бъдат много внимателни в действие и думи, посещения на обществени места, където се събират много хора или при излизане извън дома в късните часове на деня.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, четвъртък ще е сравнително спокоен ден за вас, но в никой случай не е благоприятно време за мързел или за загуба на време. Напротив, можете да свършите много неща за кратко време, и в края на деня да се зарадвате от постигнатите резултати.

Това ще бъде благоприятен ден за покупки или за ремонти на вещи в дома ви.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, пред вас е един важен ден, начало на нов цикъл на развитие на важни за вас дела и планове.

Много обстоятелства и хора ще бъдат на ваша страна, но и вие ще трябва да се съобразявате с тяхното мнение и комфорт. Прояви на егоизъм няма да бъдат толерирани по никакъв начин.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в четвъртък ще се фокусирате върху различни семейни и домашни дела, които ще имат своето значение за вас.

Възможно е да разговаряте по интересни теми с роднини, предимно жени. Този ден вещае новина свързана с момиче или млада жена от кръга ви роднини или познати.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, отново ще имате един специален ден за развитие на вашите дела. В четвъртък ще имате възможност за реални успехи свързани с пари или с финансовите ви интереси.

Денят вещае събития свързани с човек роден под знака на Телец, Козирог или Дева, които ще рефлектират върху вашите планове и вашия бюджет.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

 

 


image0 (9K)