Хороскопът за 22 февруари: Ще съумеете да се представите в най-добрата си светлина

В събота може да започнете нови неща, които ще изискват от вас повече време за реализация или повече ресурси. Това ще бъде благоприятен ден за работа свързана с клиенти, където от вас ще се изиска по-голяма дипломация при общуването ви с тях.

Ще имате възможност да покажете своите качества и умения, да си представите в най-добрата си светлина, както и да отстраните от себе си влиянието на хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева, които ви въздействат по някакъв начин отрицателно или ви създават песимистични настроения.

Много по-приятно ще ви бъде общуването с хора, родени под знака на Водолей, Везни или Близнаци, които ще ви дадат някои полезни съвети и насоки.

Събота ще бъде благоприятен ден за събиране в дома ви, особено ако имате и конкретен повод за това. Можете да направите много неща за семейството си и за роднините си, да присъствате на различни семейни събития, да споделяте и оценявате хубавите моменти в живота си.

Зарадвайте дете или млад човек с малък подарък, който обаче ще остави специален спомен.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в събота си настройте за някои важни ангажименти, чието отлагане е нежелателно. Ще имате достатъчно амбиция и желание да проведете важни разговори свързани с бъдещи действия в семейството.

Можете да разговаряте по финансови въпроси, да планирате разходите си или други ангажименти свързани с документи.

Опасностите през този ден идват от вероятността да използвате хитрост, да прикривате някаква истина или да не споделяте своите чувства, което може да предизвика различни недоразумения.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, събота ще изиска от вас да сте много внимателни и практични в действията си. Избягвайте всякакви рискове или емоционални реакции. Опасности могат да възникнат при различни ситуации, именно ако не премерите добре своите възможности или конкретните обстоятелства.

Възможни са малки приходи или добри новини за бъдещи парични постъпления. Събота ще бъде динамичен и интересен ден за комуникация с хора от различни разстояния.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, много по-емоционално ще преживявате неприятности или неприятни хора. Ще търсите причина за събитията които ще преживеете, но вероятно трудно ще намерите верния отговор.

Това ще бъде благоприятен ден за пътуване, но не бива да се пренебрегват правилата за движение по пътищата или да се игнорират някои технически проблеми на вашата кола.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, ще сте нетърпеливи или сприхави, което ще ви прави неприятна компания за околните. Някои от приятелите ви могат да съберат смелост да ви кажат, че днес сте трудни за комуникация.

Ако работите, в събота избягвайте да показвате лошото си настроение или нетърпение на ваши колеги или клиенти.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 

 

 

 


image0 (9K)