Хороскопът ви за 22 октомври вече е тук

На 22 октомври обърнете внимание на материалната страна от живота си. Насочете енергията си към разрешаването на битови проблеми, на задачи, които касаят собствеността ви или такава на ваши родители/деца.

Във вторник реализмът в делата ще определи и техния успех. Пътуванията ще са проблематични, тъй като могат да възникнат различни транспортни затруднения. Ще имате разговор или ще се надявате за нещо от жена, която не живее във вашия дом. Вероятността тя да е родена под знака на Водолей, Везни или Близнаци е голяма. Изненадата в този ден по някакъв начин ще има връзка с жена и с късмет, успех или чудо в нейния живот. Финансовите ви отношения (и по-скоро такива с документи) с хора, родени под знака на Телец, Дева или Козирог ще бъдат проблематични поради някаква причина.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, във вторник ще имате разговор или ангажимент с човек, който може да бъде ваш роднина или да има специални отношения със семейството ви. Този ден ще бъде благоприятен за всякакви домашни дела. Ще имате очакване за едно определено събитие, което трябва да се случи днес и предчувствието ви за неговото развитие ще бъде вярно. Това ще бъде благоприятен ден за развитие на вашите професионални или бизнес дела.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, не пренебрегвайте думите или съветите на хора, които ви обичат. Не ги следвайте сляпо, но не ги игнорирайте. Ще трябва се фокусирате сериозно върху разрешаването на неприятности или други проблеми, които ви натоварват психически. Това може да бъде много важен и успешен ден за вас, ако сте склонни да слушате другите и да приемате с разум техните съвети и предложения.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, във вторник ще се обвържете с обещание, което може да промени вашия живот или живота на ваш близък човек. Ще сте податливи към ненужни спорове и конфликти, поради свръхемоционалната си чувствителност. Това ще бъде важен и успешен ден за вас, така че не се влияйте от емоциите си. Фокусирайте се върху изпълнението на важните си ежедневни планове. Конфликтите ще ви свалят на ниво начинаещи в духовен план.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, във вторник ще разчитате на съдействието или подкрепата на други хора, особено по финансови въпроси. Този ден ще бъде благоприятен за уреждане на парични дела, което не бива да ви прави непредпазливи. Вторник ще бъде благоприятен ден за семейни събирания или за развитие на важни семейни дела. Ако сте ангажирани със съдебен казус или юридически действия, на 22.10 ще може да се надявате на добри резултати.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)