Хороскопът за 21 юли: Дори да не вярват, 3 зодии се намират в най-доброто си време

На 21 юли действайте и работете с търпение без да търсите бързи резултати. Не очаквайте всеки да ви разбира, всеки да ви помага.

Контактите ви ще са ограничени, а срещите по-редки или с определена цел. Това ще бъде важен ден за работата или бизнеса, ако съумеете правилно да вложите уменията и знанията си.

Някои неприятности от понеделник имат за цел да ви научат нещо или да ви покажат къде грешите. Мислете и анализирайте, не създавайте хаос и не пришпорвайте събитията, водени единствено от собствения си интерес. Добро развитие ще имат приятелски отношения особено с хора родени под знака на Риби, Скорпион или Рак.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще имате благоприятно време за работа и бизнес ангажименти. Използвайте този ден да научите нещо с полезни умения или да се срещнете с клиенти, бизнес партньори. В любовен план, това ще бъде благоприятен ден за разговори и планиране бъдещето на вашите отношения. Моментите на тъга, съжаление или разочарование ще са безсмислени. Осъзнавате или не, в момента вие се намирате в най-доброто си (градивно) време.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, вторник ще бъде успешен ден по отношение реализацията на планове свързани с професионалната ви дейност или образование. Днес ще се възползвате от ваши стари познанства, усвоени вече знания или опит. Денят ще благоприятства любовни срещи и романтични преживявания. Избягвайте всякакви прояви на лъжа или манипулация, защото утре това ще бъде сериозен проблем за вас. Изненадите днес могат да бъдат свързани с хора родени под знака на Водолей, Близнаци или Везни.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, във вторник мнозина от вас ще се зарадват на пари в семейния си бюджет. Ще имате много работа, но се ангажирайте само с това, което ще можете да свършите без голямо натоварване. Във вторник са възможни пътувания с цел работа или друга важна задача. За съжаление този ден носи неприятна новина за човек, който живее близо до вас (в същото населено място).

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, във вторник ще имате повече професионални и домашни ангажименти свързани с дела, които не бива да отлагате. Обстоятелствата ще бъдат на ваша страна и ще ви подкрепят за тяхното изпълнение. Изненадата по някакъв начин ще бъде свързана с близък човек. Тези от вас, които имат здравословен проблем, нека не се страхуват да посетят лекар и да започнат нужното лечение. Благоприятно време за разрешаване на недоразумение в личния ви или любовен живот.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 


image0 (9K)