Хороскопът ви за 21 август вече е тук

На 21 август нека не ви плашат промените или неочакваните събития. Тази динамика има своя смисъл и ще бъде база за промени в ежедневието ви през следващите 3 – 4 дни.

Денят не е благоприятен за изясняване на недоразумения в романтичните връзки и за прояви на ревност. Особено сложни могат да бъдат отношенията с партньор, роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец. Желанието ви да контролирате живота на собственото си дете ще срещне решителен отпор от негова/нейна страна. Новите познанства с хора отдалеч ще са нестабилни, неясни и ще бъдат за кратък период от време. В работата си може да постигнете важни резултати, успехи или да бъдете облагодетелствувани от протекцията на жена. Като цяло това е благоприятен ден за работа с жени.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, сряда ще бъде ден, който не бива да пропилявате с мързелуване или с неща, които имат временно значение в живота ви. Той е подходящ за работа, в която ако вложите амбиция и усърдие, много скоро ще ви донесе някакво признание. Изненадите ще имат връзка с по-млади от вас хора.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, пред вас е ден за любовни преживявания и срещи с приятели. Хубави емоции, новини или предложения ще получите от хора, които са извън вашето населено място. Ще имате късмет във важни за вас задачи, така че бъдете активни. Избягвайте да се затваряте в собствените си проблеми или интереси.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в сряда малко неща ще зависят от вашите действия и решения. Ще имате неотложни ангажименти с хора, които са по-възрастни или са на по-висока позиция в работата ви. Новините имат отношение към една житейска раздяла в живота на хора, които познавате или друг вид загуба.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в този ден ще се ангажирате с разрешаването на важни битови проблеми. Най-вероятно те ще възникнат неочаквано през деня или ще са останали неразрешени от вчера. В работата си бъдете внимателни със съвети или предложения, които ще получите от колеги или клиенти. Сряда вещае специално събитие или новина в семейството или с роднина.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

Публикувано с изричното съгласие на астроложката.


image0 (9K)