Хороскопът за 20 февруари: Срещи с непознати, благодарение на които може би ви очаква успех

В четвъртък ще имате достатъчно възможности и благоприятни обстоятелства да постигнете важни за вас постижения и успехи. Всичко ще зависи от умението ви да балансирате енергиите и емоциите, и да имате кураж да извършите конкретни дела.

Очаквайте срещи и разговори, с непознати хора или са такива, с които сте имали редки контакти. Точно благодарение на такива отношения е възможно да постигнете важен за вас напредък или успех.

Не пренебрегвайте думи или действия на хора, родени под знака на Козирог, Телец или Дева. Конфликтите могат да ви помогнат да постигнете нещо, но това е временна ситуация и скоро ще разберете, че другата страна е приела твърде емоционално някои ваши думи.

В четвъртък може да ви изненада телефонен разговор или покана, която трудно ще откажете.

Мъжете над 35-годишна възраст ще са склонни към песимистични и депресивни настроения, поради невъзможност на този етап да разрешат някакъв проблем или да се измъкнат от една сложна ситуация.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в четвъртък ще се наложи да се погрижите по-сериозно за собственото здраве или за здравето на близка жена. Във втория случай тази жена е много вероятно да живее на някакво разстояние от вас.

Този ден ще изиска да бъдете премерени в думи и действия, да не избързвате, нито да отлагате. Търсете баланс в думи и действия, ако искате да съхраните хармония в живота си.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще искате да подредите дома или живота си, предимно откъм неговата финансово материална страна. Ще общувате с различни хора или институции по важни за вас финансови дела или във връзка с някакъв договор.

Постиженията ви няма да са големи, но поне ще имате възможност да разчистите някои неприятности.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, четвъртък може да ви изненада с неочаквани събития или новини свързани с вашето семейство или с роднини. Повече напрежение ще възникне около човек, роден под знака на Лъв, Стрелец или Овен.

Новините в този ден нямат за цел да ви сринат емоционално или да ви депресират, а да подредят някои важни събития в живота ви според тяхната предварителна програма.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък отделете достатъчно време да се забавлявате с деца или с млади хора от близкото си обкръжение. Това е един много хубав ден за вас, в който ще бъде важно да генерират и положителни емоции, и да избягвате негативни такива.

Не допускайте съмнения или страх в мисли и действия, тъй като това може да разруши благоприятните тенденции на този ден.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 

 

 

 


image0 (9K)