Хороскопът за 20 май: Интересни новини или контакти с хора от чужбина

В сряда ще сте предпазливи в действията си. Някак си ще изгубите куража от вчера и ще сте по-консервативни в решенията и ангажиментите си. Това ще ви предпази от грешки и неприятности, така че няма причина да изпизтвате съмнения или страх.

През този ден ще сте склонни да размишлявате философски върху нещата от живота. Окултни прояви или занимание ще са част от заниманията на мнозина от вас. Ще искате да знаете повече, ще търсите сами отговори на въпроси, з акоито намирате най-различна (противоречива) информация.

Сънищата ще са специални, емоциите ви дълбоки, настроението променливо. Денят вещае интересни новини или контакти с хора от чужбина.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в сряда ще имате един благоприятен ден за действия и ангажименти свързани със собственото ви семейство или с роднини. Ще получите новина свързана с човек, който живее в друго населено място. За мнозина от вас денят вещае ангажиране с битови проблеми или ремонти на техника, автомобил и др.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в сряда ще имате неочаквано развитие на плановете си. Може да преживеете странни, но запомнящи се събития.

Това ще бъде благоприятен ден за романтични контакти, срещи или за начало (развитие) на виртуална любовна кореспонденция. В работата си ще имате повече клиенти, повече срещи или телефонни разговори.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, пред вас е един емоционален, но интересен и запомнящ се ден. Любовта в живота ви ще ви донесе различни преживявания. Ако нямате романтичен партньор, днес може да създадете едно ново познанство.

Новините могат да ви смутят или зарадват, а едно предложение от човек извън дома ви или институция ще изиска бърз отговор.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в сряда ще имате среща или разговор заради действия и събития в живота на ваш роднина. Различни събития или хора ще повишат настроението ви и да създадат приятни емоции в ежедневието.

В сряда избягвайте да се ангажирате с неща, които не са ви донесли успех в миналото ви. Ще постигнете същия „резултат“, а може дори да възникнат неприятности. Сряда ще бъде благоприятен ден за любовни преживявания.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 

 

 

 

 


image0 (9K)