Хороскопът ви за 20 август вече е тук

На 20 август ще трябва да действате в синхрон с хората около вас. Всяка дисхармония в отношенията ви ще бъде причина за хаос и загуби в делата ви.

Избягвайте да се натоварвате с финансовите проблеми на мъж от дома или от работното си място. Тяхното разрешение не зависи от вас! Денят е подходящ да планирате полезни и успешни задачи с родственик от зодиакалните знаци Скорпион, Рак или Риби.Ще сте в очакване на новини, информация и разговори с хора, които живеят в същото населено място като вас. От тези действия и събития ще зависи развитието на плановете ви през тази седмица или до края на август. Това ще бъде благоприятен ден за изчистване на съмнения относно диагнози, свързани със здравето ви или със здравето на човек от семейството ви. Вторник ще бъде благоприятен за лечение и възстановяване.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, на 20 август ще ви се наложи да вземете едно важно решение. Разходите ви във вторник ще трябва да бъдат планирани, за да не изпаднете в затруднено положение. Ако възникнат финансови проблеми, променете нещо в харченето си за следващите дни и седмици.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще имате контакти с момиче или с млада жена, която е член на вашето семейство или от роднинския ви кръг. Във вторник избягвайте хитрости за постигане на важни за вас цели. Подобни действия ще се обърнат против вас.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, във вторник ще прекарате голяма част от деня си в разговори или срещи с приятели. Ще обсъждате различни финансови ангажименти, както и планове за допълнителни доходи. Отношенията ви с хора, които живеят близо до вас, ще имат важно значение. Внимание ще изискат действия, свързани с подписването на договор от финансов характер.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, във вторник добро развитие ще имат ваши ангажименти с жена. Влиянието на тази личност, определено ще бъде благоприятно за вас. Избягвайте да разрешавате битов или имотен проблем с човек, който не живее във вашия дом. Очакванията ви, свързани с пътуване, ще се отложат за някои от следващите дни.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. Публикувано с изричното съгласие на астроложката.


image0 (9K)