Хороскопът ви за 19 септември е вече тук

Четвъртък е ден за активни дейности, работа и организация на семейните ви дела. Всичко обаче трябва да бъде направено с идеята да се постигне реален успех или резултат в рамките на тази седмица.

Мъжете ще бъдат в благоприятна позиция да приключат със задачи, които са започнали в началото на седмицата. Мнозина ще се развълнуват от неочаквано събитие свързано с мъж. Приятелските отношения с мъже, родени под знака на Риби, Рак или Скорпион днес ще бъдат запомнени с интересен разговор, среща или друго специално преживяване. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване (особено с деца) или за контакти с млади хора от семейството ви, които живеят в друг град (държава). Мнозина ще бъдат изненадани от новина отдалеч, свързана с бременност или с раждането на дете. Четвъртък вещае неочаквани срещи или гости в дома ви.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в четвъртък избягвайте да бъдете лидери в каквито и да е било дела или ангажименти. Няма да можете да разчитате на късмет или закрила от съдбата, особено ако имате задачи с пари. Затруднения или сложни ситуации могат да възникнат в работата ви, ако сте във финансовия сектор. Разговор с жена, който ще проведете, ще бъде полезен за вас.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в четвъртък с лекота ще намерите разрешение на важни за вас проблеми. Ще намерите начин да излезете от една сложна финансова ситуация. Новина за драма в живота на хора, които познавате, ще ви разстрои, но едва ли ще имате някакво лично участие в това събитие. Бъдете стожери в семейството си и нека всеки да може да разчита на вас.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, пред вас е ден, който трябва да използвате максимално за реализацията на важни дела. Възможен е разговор или специално събитие на работното място. Емоционалната ви нестабилност или свръхчувствителност може да създаде напрежение в отношенията с хора от ежедневието ви. Контактите  с хора, родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци ще ви заредят с оптимизъм за развитието на ваши важни планове.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък ще имате трудна комуникация с жени. Това ще бъде благоприятен ден за ангажименти с човек от семейството ви, който в момента живее или работи в друго населено място. Отношенията с хора от знаците Рак, Скорпион или Риби ще претърпят някакво развитие. Предоставя ви се възможност да реализирате свое очакване, свързано с работата или с бизнеса ви.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)