Хороскопът ви за 19 октомври вече е тук

Събота ще благоприятства действията на тези от вас, които в петък ще се ангажират с работа, бизнес или друг вид трудови взаимоотношения. Може да възникне възможност за работа през почивните дни, която да бъде много добре платена.

Събота ще даде късмет на тези от вас, които ще вложат енергията си в самостоятелна, отговорна и коректна работа или бизнес.
През този ден мнозина ще се ангажират с личен празник на жена. Някои ще трябва да купят подарък, други да изпратят по Интернет поздравления или да се обадят по телефона. Днес избягвайте да уреждате проблематични финансови отношения, тъй като няма да постигнете положителен резултат или ще възникне някакво ново отлагане на нещата. Вътрешно в себе си може да се ядосате силно на някого, но не допускайте конфронтация. По-късно през деня или утре ще разберете, че сте постъпили правилно.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в събота ще останете разочаровани от развитието на някои ваши планове за деня. Ще имате повече контакти с роднини или заради тях. Днес съдбата ще ви даде знак за развитието на важно за вас събитие, което очаквате през следващите няколко дни.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще имате благоприятен ден за изпълнението на важни за вас задачи. Ще имате възможност да осъществите план свързан с дома или със семейно събиране. Този ден ще бъде запомнен с една важна новина или събитие.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в събота ще ви изненадат действията или решенията на човек от кръга ви роднини или приятели. Като цяло събитията през този ден ще са трудни за предсказване поради възникването на различни неочаквани обстоятелства. Новите познанства ще ви срещнат с хора, които имат необичайна съдба.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота ще имате достатъчно енергия и възможности да се ангажирате с разрешаването на проблеми. Този ден ще бъде благоприятен за хармонизиране на лични отношения, както и за ангажименти, свързани с личното стопанство или жилище, което притежавате. Днес може да възникне напрежение в разговор за пари. Мнозина ще се зарадват на новина от друго населено място.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)