Хороскопът за 19 август: Неподходящ ден за летене в облаците, но пък с добри предчувствия

На 19 август ще бъде чудесно, ако имате предварително изготвен план за деня. Бъдете отговорни, но в никакъв случай мрачни, песимисти или мърморещи. Ще бъде много важно да се предпазите от грешки, а ако сте допуснали вече такива, търсете начин за тяхното бързо отстраняване.

Важен фактор за успех ще бъде постигане на равновесие вътре във вас и във всичко, с което ще сте ангажирани. Денят не е подходящ за летене в облаците. Просто гледайте реално на нещата в живота си. Хармонията в отношенията ви с по-възрастни родственици и родители ще бъде много важна за вътрешния ви комфорт.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в сряда ще ви се наложи да направите преоценка на сeмейния си или професионален живот. Душата ви ще бъде изпълнена с добри предчувствия, повечето от които предстои да се сбъднат в близко бъдеще. Ще можете да постигнете реални резултати в действия, свързани с дома или с работата ви. Удоволствията оставете за четвъртък. В сряда не се стремете към промяна или вземане на важни решения, независимо какви емоции са окупирали съзнанието ви.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, може да осъществите контакт със стара любов или стари приятели. Ще се върнете към приятни спомени и ще сте склонни да забравите за делничните си проблеми. Изживейте пълноценно всеки миг от този ден и му се насладете с благодарност. Вложете повече старание и труд в делата си и не се оставяйте други да свършат работата ви. Любовните отношения няма да са толкова романтични, по-скоро ще има повече разговори за битови проблеми, материални или финансови дела.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в сряда с каквото и да се ангажирате, ще има шанс да постигнете добри резултати. Възможно е резултатите от работата ви да имат бавно развитие, но ще бъдат важни за вас. Ще можете да стабилизирате важни отношения. Делата ви като цяло ще бъде добре да следват своя естествен ход. Конфликт с мъж няма да ви донесе нищо добро, нито ще постигнете удовлетворение от истината, която ще му кажете. Някои думи се нуждаят от тяхното време, за да бъдат чути.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в сряда ще трябва да приемете реалността около вас и да действате бавно, без да бързате или претупвате работата си. Това е ден за усилен труд и синхронизиране с реалностите в ежедневието ви. Утре може да мечтаете, да поживеете отново с някакви илюзии или мечти, но в сряда трябва да сте стъпили здраво на земята и да избягвате обещания, срещи с непознати хора или обсъждане на събития с други хора. Думите ви могат да бъдат приети неправилно и дори някой да се почувства обиден. Внимание ще изиска събитие, свързано с жена от дома ви, майка или сестра.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 


image0 (9K)