Хороскопът за 18 април: Благоприятен ден за изчистване на стари любовни отношения

На 18 април ще се насочите към реално изпълними и най-вече практични действия, които ще бъдат важни за семейството или работа ви. Ще искате на всяка цена да държите под контрол събитията и отношенията през този ден.

Събота ще е благоприятна за контакти или разговори, свързани с ваша стара любовна или семейна връзка. Тяхната цел не би трябвало да бъде възобновяване на отношенията ви, а по-скоро размяна на информация или уреждане на неизчистени въпроси.

Любовният живот на представителите на зодиакалните знаци Рак, Скорпион или Риби, трудно ще се контролира според желанията само на единия от партньорите.

През този ден ще имате трудни разговори или противоречия с хора от зодиакалните знаци Телец, Козирог или Дева, които няма да разбират вашата позиция или желание. В събота са възможни неочаквани битови инциденти в дома ви. Може да ви зарадва покупка или подарък от страна на човек, роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец. Като цяло този ден вещае различни неочаквани, но интересни събития в семейството ви.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, това ще бъде ден, който ще има с какво да ви изненада. Опитайте да избегнете разговор, за който се смятате неподготвени, или който сякаш е безсмислен. Предстои ви да вземете важно решение или да дадете обещание на близък човек.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще имате възможност да реализирате плановете си според вашите очаквания. Това ще бъде един благоприятен ден за развитие на контакти с хора от различни разстояния. В събота ще ви изненада едно ново познанство, среща или предложение.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в събота се пазете от заблуда или от манипулативни хора. Мнозина ще се зарадват на малък доход. Денят вещае интересни преживявания с приятели или с роднини. Новина или събитие, свързано с жена, ще е повод за разговори с хора от близо и далеч.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота ще имате ангажимент или очакване, свързано с човек от семейството ви. Денят ще изисква предпазливост в действия с пари. Ще запомните този ден с различни позитивни или специални събития, свързани предимно с дома и със семейните ви отношения. Относно информация, която е предизвикала конфликт преди време, сега ще получите допълнителни пояснения, което ще успокои напрежението.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 


image0 (9K)