Хороскопът за 17 ноември: Избягвайте да давате обещания

На 17 ноември ще бъде полезно да се ангажирате с разнообразни дейности, предимно такива, в които ще имате възможност да покажете уменията си. Ако това е свързано с работата ви, то във вторник определено ще можете да постигнете прогрес.

В този ден търсете промяна в дома си, в отношенията си, в работата си. Правете нещата по нов начин, с нова идея.

Благоприятен ден за развитие на контакти с хора от различни разстояния.

Прояви на прекалена самонадеяност могат да ви вкарат в един кръг от проблеми, откъдето трудно ще излезете.

Във вторник мнозина ще имат ангажимент с момиче, с което имат специален ден или преживяват важен момент от живота си.

Денят е важен за вашия личен или любовен живот. Възможно е да сте ангажирани с общи планове с любимия човек, които ще изискат разход на пари или работа с документи.

Този ден носи неприятна новина за жена, която вероятно познавате лично.

Вторник ще благоприятства развитието на ваши професионални или бизнес контакти, срещи или договаряния с клиенти и др.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, във вторник ще получите интересни новини, писма или съобщения, предимно свързани с хора от семейството ви. През този ден може да обсъждате бъдещи семейни събирания и гостувания. Ще възникне ангажимент или ще ви бъде поискана помощ от приятел или роднина. Здравето ви не бива да бъде пренебрегвано като грижа, особено ако сте в процес на някакво лечение. Мъжете над средна възраст ще имат благоприятен ден за пътуване и за развитие на ангажименти с хора от друго село, град или държава.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, във вторник ще ви се наложи да отделите повече време на някого, който се нуждае от вас. Възможни са грижи с нечие здраве или ще имате проблем за разрешаване с роднини. Вторник ще бъде благоприятен ден за пътуване и за контакти с хора от близо и далеч. Финансовите ви дела могат да имат благоприятно развитие. Ако нещо не се получи така, както вие искате, не бързайте да предизвиквате конфликт. Изчакайте, научете се на търпение. Събитията все още имат своето развитие…

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, във вторник насочете вниманието си към разрешаването на проблеми и неприятности, за които се нуждаете от помощ. Вероятно е да възникнат краткотрайни любовни или емоционални недоразумения в у дома. Внимание ще изискат финансовите планове за разходи, които смятате да предприемете в този ден или в близко бъдеще. , защото някои обстоятелства предстои да се променят и да усложнят тяхното изпълнение. Младите мъже от тези три зодиакални знака ще имат благоприятен ден за развитие на финансовите планове и дела. Изненадващи ситуации могат да възникнат с хора от знака на Овен, Стрелец или Лъв.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, във вторник ви очакват много разнообразни събития и новини. Това е ден, в който не бива да се застоявате в дома си, а да търсите и реализирате повече контакти с хора, които имат значение за вас. Ще имате възможност да намерите най-доброто разрешение на домашни или имуществени проблеми. Отлагането на една среща или разговор няма да бъде загуба за вас. Във вторник ще бъде добре да отделите повече време за писма или телефонни разговори с приятели отблизо и далеч.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)