Хороскопът: На 16 януари има опасност да изтървете някаква тайна

За 16 януари напълно ще са актуални думите: „Бавно, но славно“. Ангажирайте се със сериозни и важни задачи, но не насилвайте нещата да се случат непременно в този ден.
По-важното е да реализирате някакъв прогрес, да съградите нещо, отколкото в бързината си да сътворите хаос и грешки. Това е ден за работа, която ще изиска повече внимание и прецизност в действията ви.

В събота много сериозно ще обмисляте разговор или предложение от страна на жена. Тя може да бъде родена под знака на Везни, Водолей или Близнаци, но това не е задължително.

Ако осъществите приятни и интересни срещи и контакти с приятели, не бъдете излишно бъбриви и не споделяйте всяка информация. Има опасност да се изпуснете да кажете нещо, което е добре все още да се запази в тайна.

Ако днес сте решили да положите основите на някакви нови начинания, то може още в началото да „ударите на камък“ или да срещнете някакво затруднение. Не губете кураж и надежда, защото неделя носи други влияния в живота ви.

В събота някои от вас ще имат ангажимент с мъж и със събиране, свързано с него. Може да ви се наложи да купите подарък или да се обвържете по някакъв друг начин с това събитие.
Изненади за представителите на водните и огнени зодиакални знаци.

Мъжете и жените над 35 годишна възраст ще имат благоприятен ден за реализиране на материално-имуществени дела и задачи.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, събота ще бъде благоприятен ден за работа, дори това да е в някакъв малък мащаб или да касае конкретна задача за дома ви. Разговорите днес ще бъдат свързани с работа, бизнес или ангажимент, който ще трябва да реализирате в близките дни. Деловите ви отношения с представители на Козирог, Телец или Дева ще имат благоприятно развитие. Това ще бъде хубав ден за пътуване, както с цел отдих и туризъм, така и за срещи с роднини и приятели.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще имате разговори или срещи с роднини, със стари или нови приятели. Темите на разговорите ви ще касаят предимно личния живот, деца или семейство. Ще сте фокусирани предимно към действия свързани с близките ви хора. Трудно ще се ангажирате с нещо извън дома ви. Може да решите да се захванете по-сериозно с недовършена работа от последните няколко седмици. Хора от миналото ви, родени под знака на Козирог, Телец или Дева ще потърсят контакт с вас.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ще имате разходи за дома или за предваритело уговорени неща. Ще ви разтревожи новина или събитие свързано с мъж. Отношенията ви с представители на огнените зодиакалните знаци, ще са за дейности, които ще ангажират вниманието ви през следващите няколко дни. Събота ще бъде благоприятен ден за паричните ви дела и за работа, от която очаквате някакви приходи.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота предварителната ви нагласа за почивка и спокойно време може да се окаже прибързана и нереализуема. Възможно е още в началото на деня да ви притеснят битови проблеми или спорове относно различни домашни задачи, ремонти и подобрения. Възможностите ви ще бъдат ограничени, а вашите желания или желанията на човек от семейството ви ще бъдат напълно противоположни. През този ден неприятностите в любовта ще бъдат с цел да ви покажат ваши грешки или пропуски в отношенията ви. Това ще бъде интересен ден за младите мъже и жени, но избягвайте рискови и неблагоразумни действия и решения.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)