Хороскопът ви за 16 септември вече е тук

Понеделник, 16 септември, ще бъде чудесен, за да стартирате нови начинания. Дано сте успели в неделя да си направите програма и да организирате правилно изпълнението на задачите.

Ангажиментите ви с жена, родена под знака на Лъв, Овен или Стрелец ще имат важно значение за дома или семейството ви. В понеделник ще имате карт бланш за уреждане на битови проблеми или документи от имуществен характер. През този ден ще ви изненада новина, разговор или събитие с приятели, които пътуват към вас или пък живеят в друго населено място. Очакванията ви за представители на Везни, Водолей или Близнаци в понеделник ще претърпят промени и най-вероятно няма да се реализират.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в понеделник ще обмисляте свои действия, които ще имат връзка с дете или с млад човек от семейството. Тези действия вероятно ще имат отношение към образование или кариера. Благоприятен ден за работа млади хора. В някои случаи ще ви се наложи да посетите училище или работно място, свързано с вашето дете.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, понеделник ще бъде ден, в който ще преживеете изненада с човек, когото познавате. Ще сте по-емоционални от обикновено и това може да бъде причина за различни сложни ситуации. През този ден не се страхувайте да вземете важно решение или да направите промяна в начина си на живот. Избягвайте да се товарите с негативни мисли и страхове.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в началото на седмицата ще имате очаквания за развитието на най-различни събития, като някои от тях определено ще ви изненадат с посоката, която ще поемат. Това особено важи за личните ви и семейни отношения. Благоприятно влияние върху плановете и ангажиментите ви ще има жена, в случай че сте ангажирани с разрешаването на сложен проблем. Понеделник вещае грижи със здравето на човек до вас.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, ще имате ангажимент с документи, банка, плащане на битови сметки и други. Ще получите новина за пари, която ще касае лично вас или домашните ви дейности. Понеделник ще бъде благоприятен ден за любовни преживявания и за развитие на личните ви дела. Минали събития не бива да ви товарят със страхове от повторение на една и съща грешка.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)