Хороскопът ви за 14 май, 2019 – вече е тук

Във вторник избягвайте влиянието на ваши приятели или съседи в домашните ви дела или в семейните ви отношения.

Възможно е техните намерения да са искрени и добронамерени, но ефекта от техните съвети да бъде негативен. Този ден ще бъде благоприятен за пътуване, но ако то е свързано с престой за няколко дни, седмици или за по-дълго време. Тревогите или безпокойството, които ще преживеете относно събития в живота на жена, могат да са причина за потиснатото ви настроение на моменти, въпреки че вие едва ли може да промените нещо в нейния живот. Вторник ще бъде интересен ден за образованието или кариерата на младите жени, които ще имат някои изненадващи преживявания.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще имате един благоприятен ден за покупки на важни вещи за дома или за разрешаване на битови проблеми.  Любовният ви живот ще бъде интересен, но контролирайте собствените си емоции и капризи. Днес ще може да постигнете важно развитие на ваш план или ангажимент.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес избягвайте напрежението и неприятните за вас хора. Ще възникне интересна възможност за допълнителен доход предимно чрез работа, или временен ангажимент за този уикенд. Днес отделете време за да се срещнете или разговаряте с интересни за вас хора.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес ще ви се наложи да бъдете търпеливи с оплакванията или проблемите на някой около вас. Днес ще възникнат интересни ситуации или разговори на работното ви място. Това ще бъде един благоприятен ден за любовни преживявания, независимо от семейното ви положение.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, вторник ще бъде сериозен и отговорен ден за професионалните ви ангажименти и задължения. Днес ще можете да постигнете много стига да сте добре организирани. Това ще бъде благоприятен ден за търсене на нова работа. Изненадите днес в живота ви по някакъв начин ще бъдат свързани с жена.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)