Хороскопът ви за 14 август вече е ТУК

На 14 август най-важното за вас ще бъде да изчистите напрежението и тревогите от ежедневието си, да намалите темпото и да си дадете повече време за почивка и размисъл.

В сряда се опитайте да коригирате своите грешки или прибързано казани думи. Стремете се към добрини, извинение и поискайте прошка, ако ситуацията изисква такава.
В сряда семейния ви бюджет може да бъде причина за размяна на остри реплики с останалите членове на семейството. Помислете и разговаряйте откровено за какво харчите пари и защо?
Очакванията ви за разговори или действия с жена ще се развият безпроблемно, особено ако са свързани с документи или договор. Днес ще ви изненада или развълнува новина или разговор, свързан с дете или с млада жена. Събитие с мъж може да изиска избор на подарък или друга приятна изненада.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в сряда ще бъде важно да си дадете достатъчно време за почивка, независимо, че все още е средата на седмицата. Изчистете за нови идеи и дела нервното напрежение от тялото, душата и ума си. Не се стремете да направите каквото и да било единствено за себе си или за семейството си. Нека събитията се развиват естествено, а вие бъдете наблюдатели. Сряда ще бъде благоприятен ден за любовни и еротични преживявания, особено с вече създадени партньорски отношения.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, на 14 август се постарайте да живеете собствения си живот и не се намесвайте в житейските дела на други хора (дори това да са вашите собствени деца). В сряда няма да изгубите нищо, ако останете повече време сами, като разбира се не игнорирайте опитите на други хора да контактуват с вас. Не пренебрегвайте думите или помощта, която ще ви бъде предложена от страна на мъж.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, различни събития в сряда ще ви накарат да се замислите за причината относно тяхната поява, тяхното евентуално развитие и завършек. Всичко свързано с пътуване или с хора от различни разстояния ще ви даде безпокойство и напрежение. Избягвайте пътуването, освен ако това е свързано с основната ви работа или няма как да промените плановете си. В такъв случай бъдете внимателни с транспорта и с концентрацията си по време на шофиране.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, въпреки изненадващото развитие на някои събития в сряда, запазете хладнокръвие и останете здраво стъпили на земята. Избягвайте паниката и излишен стрес, защото това ще рефлектира негативно върху всички останали членове на семейството ви или на работния ви колектив. Колкото по-внимателно действате, колкото повече време си давате за обмисляне на действията и решенията, толкова по-стабилни резултати ще можете да постигнете. Моментите на тъга ще бъдат провокирани от обидни или необмислени думи на хора, с които ще имате контакти в този ден.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа


image0 (9K)