Хороскопът ви за 13 юни е вече тук

За няколко зодии денят е много успешен, за други е напрегнат, но като всеки един ден е зареден с възможности и избори. Преценете изборите си добре!

Овен
Ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Ще останете доволни от работата си утре, тъй като ви предлага много възможности за избор и съвсем не сте задължени да постъпвате по точно определен начин. Ще трябва да споделите чувствата си. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Денят може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които ви зареждат и обичате да вършите. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Телец
Четвъртък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските ви отношения и с хората в дома ви. Денят ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Разговорите за пари са трудни. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Семейството и приятелите ви биха желали да прекарат с вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго за какво друго може да си мечтае човек. Изявете възможностите си, ако се занимавате с изкуство или с научна работа. Свършете важното и неотложното до обяд.

Близнаци
Четвъртък ще е доста успешнен ден за представителите на Близнаци. До вечерта пред вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Ще се чувствате обаче подмладени.Главната ви задача е да не губите мярката, защото може сериозно да увредите на здравето си с “младежките” си изпълнения. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Умората от последните дни се отразява на всичко около вас – работа, емоции и семейството. Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Не подценявайте детайлите в пряката си работа. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Рак
Денят обещава да бъде просто забележителен. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Ще сте заети с много работа, но усилията със сигурност си струват, тъй като нещо, което отдавна желаете най-после се осъществява според очакванията ви. Вечерта ви предстои емоционална среща с любовта. Бъдете внимателни ако оформяте финансови документи, ако са свързани с предстоящи инвестиции в нови проекти. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Лъв
Четвъртък може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Лъвовете. Постарайте се да не допускате намеса в работата си на странични хора, особено ако са свързани с ваши конкуренти. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Възможно е да ви потрябва значителна сума пари, а това може да предизвика разногласия в семейството. Помислете още веднъж какви са приоритетните ви нужди, от лукса в този момент трябва да се откажете. Бъдете внимателни ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас. Денят ще е удобен за активен труд и физическо натоварване, но може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Дева
Четвъртък може да се определи като труден и неприятен ден за мнозина, тъй като е свързан с кавги и противоречия. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Утре е добре да вършите рутинна работа, да предприемате кратки пътувания, да насрочвате срещи. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Доверете се на здравият си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Везни
В четвъртък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Бъдете особено внимателни дали и колко да дадете на заем, защото може и да не ви ги върнат. Не се претоварвайте с работа или с физически дейности. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Любовта е до вас – протегнете ръка и я докоснете. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Скорпион
Интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Предстои ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Не отказвайте предложения за допълнителна работа. Няма да се интересувате от нищо друго освен от парите. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Вечерта ви предстои емоционална среща с любовта. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Стрелец
В четвъртък отделете време за приятелите си и за хобитата си. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Обуздайте напиращите ви отрицателни емоции и избягвайте нежеланите теми. Само може да влошите отношенията си с човек, от когото сте зависими. Все пак участвайте активно в екипната работа и изразявайте мнението си ясно и недвусмислено. Бъдете внимателни при работа с пари. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Денят за вас е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Козирог
В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Пред вас се очертава предложение за доходна работа. Денят ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Пазаруване и отхвърляне на неприятни задължения – ще успеете да го направите бързо. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Водолей
Денят ще е привидно труден, но и успешен. Бъдете по-премерени и недейте да кокетничите, особено ако се явявате на интервю за работа. Малкото пари изискват сериозно и внимателно отношение и анализ. Моментът е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Ще ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Бъдете борбени.

Риби
Четвъртък ще е благоприятен ден за Рибите, но за момента при вас ситуацията е доста напрегната. Само изглежда спокойно и надеждно. Денят ще е добър за работа, за професионални реализация и изяви, както и се посветите на бизнес и на разрешаване на финансови въпроси. Дайте щанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Бизнес идеите ви намират разбиране и подкрепа и до края на годината може да се радвате на признание и пари. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. Свършете важното и неотложното до обяд.


image0 (9K)