Хороскопът ви за 12 октомври вече е тук

В събота се опитайте така да планирате програмата си, че да имате достатъчно време за почивка или за посещение на специални (исторически, религиозни или природни) места. Може да имате разговор (най-вероятно телефонен или виртуален) с мъж, с когото ще обсъдите общи планове за следващата седмица. 12 октомври ще бъде благоприятен ден за развитие на домашните дела и за планиране на такива, които ще осъществите през новата седмица.

Някои от вас ще преживеят важно събитие, свързано с човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби. Ако работите в този ден, в повечето случаи ще се наслаждавате на приятна атмосфера на работното си място. Възможна е неочаквана ситуация с позитивен замисъл или значение. По-трудни, непредсказуеми и проблематични ще бъдат отношения с партньори или роднини, родени под знака на Телец, Козирог или Дева, където конфликтите и противоречията ще бъдат често явление.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, събота е време за почивка и забавление, но ще трябва да споменете с добро в разговорите си или да направите някакво дело за хора, които са в Отвъдното. Преживяванията ви ще бъдат между двата свята и мнозина могат да имат впечатляващи съновидения, предчувствия или прояви на ясновидство. Там, където е започнал процес на раздяла в семейството, нещата ще са необратими. Приемете ситуацията и събитията, такива каквито са.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в събота ще подредите или освежите дома си, ще направите нещо по нов начин и ще останете доволни от собствената си идея или умения. Може да отделите достатъчно време за романтични или интимни преживявания. Комуникацията ви с приятели и роднини ще бъде динамична, но избягвайте дългите разговори, за да не кажете излишни неща (за което после да съжалявате).

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, събота ще бъде напрегнат ден, в който ще се чувствате притиснати от хора или обстоятелства. На вас ще се падне задължението да разрешавате различни неприятности. Възможни са здравословни проблеми за вас, за човек от семейството или за някого, с когото живеете заедно. Запазете стабилност в разум и действия, днес това е най-добрия съвет за вас.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, ще имате ангажимент с мъж, който ще приемете като нещо, което трябва да бъде направено. Няма нужда от емоции или специални очаквания. Неочакваните събития ще са свързани най-вероятно с бебе, с деца и въобще с млади хора.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)