Хороскопът ви за 11 юли вече е тук

В четвъртък ще имате възможност да се стабилизирате емоционално след някои преживявания от сряда. Разбира се, възможно е някои от вас да останат вглъбени в дребните си ежедневни проблеми и да не забележат красотата около себе си.

Всичко ще се приеме и преживее според скалата на духовното ви развитие. Този ден носи късмет и шансове за тези, които са готови да ги приемат и да се възползват разумно от тях. Вибрациите на деня могат да ви провокират към различни развлечения, но успехи днес ще постигнат тези, които могат да съчетаят полезното с приятното. Изненадите днес няма да ви объркат, могат да ви озадачат, докато разберете техния замисъл.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, на 11 юли планирайте внимателно контактите и срещите си, независимо дали са с роднини, приятели или от професионално естество. В четвъртък ще ви зарадва важна информация или предложение. Неочаквано или необичайно развитие ще имат някои ваши планове или ситуации, които са ви притеснявали досега.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, четвъртъкът ще бъде благоприятен за нови запознанства, както и за развитие на вече създадени такива. Ще проведете важни срещи или разговори за кариерата ви или за неотложни семейни ангажименти. Ще имате полезни контакти с хора отблизо и далеч. На 11 юли внимавайте във всичко, свързано с пари.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, четвъртък ще бъде благоприятен ден за разрешаване на любовни или емоционални проблеми. Има вероятност да ви зарадва новина, предложение или покана от страна на родственик или приятел. Денят ще бъде благоприятен за покупки, за ангажименти от финансов характер и др. Развитие ще имат ваши приятелски отношения с човек от друг град или държава. Вероятна е среща, онлайн контакт или телефонен разговор.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък ще бъдете настроени романтично и ще сте склонни към любовни или интимни преживявания. Изненадите по някакъв начин ще бъдат свързани с хора от миналото ви. Действията или думите на приятел могат да ви натъжат или разочароват. Събития, свързани с инцидент в живота на хора, които познавате, ще има непредсказуемо развитие.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

Публикувано с изричното съгласие на астроложката.


image0 (9K)