Хороскопът за 11 септември: Не чупете пръсти, ако плановете ви не се реализират

В петък успехите или неуспехите ще зависят от собственото ви самочувствие. Помнете, че в този това е много важно. Не надхвърляйте собствените си възможности, но и не бъдете неуверени или несигурни.

Слушайте какво ви говорят другите, но вземайте собствени решения. Важен е балансът между това, което идва отвън към вас и това, което носите вътре в себе си.

Комфортът в дома и на работното място ще имат важно значение. От вас ще зависи да си ги осигурите. Ако имате дразнител, най-доброто лекарство е да го игнорирате.

Важните неща в петък са свързани с това да направите щастливи хората около вас, но да не забравяте и себе си. Ако не успеете да реализирате някои планове, значи те нямат бъдеще или се нуждаят от преработка и от промяна на концепцията си.

Не бързайте да се ядосвате на всичко, което ви казват или получавате като информация. Събитията се променят, обстоятелствата – също.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в петък ще имате лични ангажименти с роднини или приятели. Важно събитие в семейството на приятели могат да бъдат повод за събиране. Ще вземете решение, което ще отметне по най-добрия начин ваш проблем. Добри новини ще получите от хора извън вашия град. Ще имате късмет при разрешаването на стар проблем или неприятна ситуация.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще искате да използвате времето си според собствените нужди и приоритети. Битовите проблеми ще ви костват по-голям разход особено, ако тяхното разрешаване изисква бързина. Ще получите неприятна новина за човек, когото познавате. Любовният ви живот ще изиска по-голямо внимание към чувствата и желанията на партньора. Не се обиждайте от думи или коментари на хора родени под знака на Водолей, Близнаци или Везни. Те нямат лоши чувства към вас.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, петък ще бъде благоприятен ден за пътуване и за контакти с хора от различни разстояния. Избягвайте обаче да пътувате по работа или с друга важна задача. Вероятно неуспеха ви ще се дължи на възникването на различни нови обстоятелства, за които няма да сте подготвени. Избягвайте конфликти и прояви на ревност, тъй като последствията няма да ви харесат. Мислете какво добро може да направите за дома си и за хората, с които живеете заедно. Някои от важните ви действия ще имат връзка с хора, родени под знака на Козирог, Телец или Дева.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък ще бъде важно да запазите стабилност в чувства и действия. Не очаквайте бързи успехи от новите си начинания. Конфликтите в този ден ще имат неблагоприятно въздействие върху физическото и психическото ви здраве. Добро влияние върху делата ви ще окаже мъж, който може да е ваш роднина или с когото работите заедно. Вероятна е новина за здравословен проблем на човек, който се намира в болница или се нуждае от специализирано лечение.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 


image0 (9K)