Хороскопът ви за 11 октомври вече е тук

В петъчния 10 октомври ще се разкъсвате между повече задачи и ангажименти, както в семейството, така и в работата си. Последният работен ден от седмицата носи нови предизвикателства и нови идеи. Действайте целенасочено по своите професионални или бизнес задължения и планове.

Този ден ще ви помага в тези дела. Професионални отношения с представители на зодиакалните знаци Риби, Рак или Скорпион ще бъдат благоприятни за вас. Във финансовите дела, които касаят семейството ви, бъдете предпазливи и не избързвайте с решенията си. Любовният ви живот ще бъде по-скоро рутинен или скучен, но вие в момента трябва да се фокусирате върху по-важни неща. Новите познанства носят нови преживявания и промени в живота ви.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в петък ще ви впечатли или заинтересува разговор или събитие с жена. Това ще бъде благоприятен ден за срещи и събирания, за посрещане на гости в дома ви и др. Конфликтите ще са свързани с вашия характер или с този на хората около вас. Бурята ще премине бързо, затова пресявайте думите или обвиненията си.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, петък ще бъде емоционално труден ден за вас. Лесно ще предизвиквате неприятности с поведението си или ще бъдете свидетели (участници) в някаква неприятна ситуация. Този ден ще бъде много деликатен за вашите отношения и дела, тъй като събитията ще имат непредсказуемо развитие.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, отношенията ви с мъже ще определят бъдещи успехи и развитието на вашите дела и планове. Това е ден, в който ще можете да постигнете много на база усвоени знания и умения, постигнати досега резултати, създадени отношения с хора от различни разстояния. Късметът ще бъде на ваша страна, но разчитайте на собствените си действия и решения. Затова ви е дадена силна интуиция, използвайте я. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване и за контакти с хора извън вашето населено място.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, през днешния ден се щадете от тежка физическа или психическа работа. Вашето здраве или здравето на човек от семейството ви може да бъде проблем и грижа. Задкулисни действия на човек от кръга ви роднини могат да предизвикат напрежение и стрес в отношенията ви. В петък действайте внимателно и се съобразявайте с конкретните обстоятелства, независимо дали ви харесва или не.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)