Хороскопът за 11 ноември предупреждава Овен, Лъв и Стрелец да кротуват

На 11 ноември успехите ще зависят от умението ви да изпълнявате отговорно задачите и задълженията си. Колкото по-практични сте в действията си, толкова по-стабилни резултати ще успеете да постигнете. Контролът върху емоции, капризи и егоистични желания трябва да е много голям.

Отърсете се от напрежението, което сами създавате или което някой ви причинява. Неговото отровно въздействие върху вас ще доведе и до здравословни неразположения.

Нетърпението ви може да доведе до небрежност в действията.

В сряда мислете какво хубаво може да направите за дома и за близките си хора. Водете се от такива мисли и не разчитайте само на финансовите ресурси, когато разрешавате проблеми, свързани с деца или млади хора. Тук има нужда от нещо повече…

Младите жени ще могат да постигнат много в сряда, но трябва да са в крачка с динамиката на събитията, които ще се развият в този ден от седмицата.

Очакванията, свързани с пътуване или с хора от други градове и села ще имат нежелано за вас развитие или ще се нуждаят от повече време за реализацията си.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще отделите време за разговори или срещи с приятели. Възможно е да обсъждате общи планове. Емоционално ще бъдете свръхнапрегнати поради различни събития, които се развиват в момента. Надявам се това ваше състояние да не ви въвлече в нежелани конфронтации. Съхранете близките си от прояви на лошо настроение. В работата си избягвайте конфликтни ситуации. Бъдете внимателни с техника, апаратура и с инструменти.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, се фокусирайте върху изпълнението на важни за дома си задачи. В сряда отделете време за размишления относно промени, които искате да направите до края на тази година. Хора от въздушните зодиакални знаци ще ви потърсят с интересни новини или предложения. Ще сте склонни към вземането на решения или промени, които смятате, че ще ви измъкнат от монотонността на ежедневието ви. Вероятни са срещи с хора, които ще има за какво да ви се оплачат.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в сряда ще имате разговор или друг важен за вас ангажимент относно човек, който живее в друго населено място. Този ден ще бъде благоприятен за пътуване, ако имате формулирана определена цел или работа. Ще ви разтревожи неочаквано събитие или провал в плановете на ваш роднина. Новите познанства ще бъдат дълготрайни. Денят ще изиска да направите подарък, да подарите цветя или друг жест на внимание за човек, който познавате отскоро или е роден под знака на Телец, Козирог или Дева.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в сряда ще ви провокират събития, които ще изискат промяна в плановете ви за дома, в начина ви на работа и др. Дори да не възникнат такива събития, за вас ще бъде добре да се измъкнете от ежедневната си рутина и да направите нещо по различен начин, дори това да е нещо необичайно за вас. Ще ви изненада разговор или събитие от финансов характер. Това ще бъде подходящ ден да оставите вещи за ремонт или да освободите дома си от ненужни такива. Възможни са разходи за вашето здраве или за здравето на близък човек. Ще успеете да се измъкнете от опитите на някой да ви излъже или надхитри.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 


image0 (9K)