Хороскопът за 10 юли: Запомнете! Мисията на този ден не е търсене на възмездие!

На 10 юли ще имате един по-приятен откъм емоции и преживявания ден, но вероятността за различни изпитания се запазва. Това е тенденция почти за целия месец юли, като тяхната цел е да постави на нови, по-стабилни основи вашия личен или професионален живот.

В петък обаче с по-голяма лекота ще преминавате през различните затруднения или по-лесно ще намирате изход от трудни ситуации. Ако се налага да се върнете към спомени, нека целта ви бъде възползване от натрупан житейски опит. Не го правете, за да се товарите с негативни мисли, да разчиствате минали отношения или да търсите възмездие. Това не е мисията на този ден във вашия живот. В този ден трябва да се освободите от товарите си вътре и отвън и да дадете възможност на душата да се радва на присъствието си на Земята. Повод за приятни емоции или по-сериозни ангажименти могат да възникнат около дете или млади хора.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, бъдете изпълнителни и концентрирани при изпълнение на професионалните си задължения. В петък вероятно ще бързате да приключите с ангажиментите си преди почивните дни. Следете да не предизвикате грешки или инциденти с бързината си. За тези, които ще пътуват ще възникне кратко напрежение, свързано с най-различни преживявания. Това ще бъде благоприятен ден за разрешаване на битови проблеми. Вероятни са малки приходи в бюджета ви или приятни новини, свързани с пари.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, обърнете внимание на проблемите, които имате в семейството си – ваши или на близък човек здравословни проблеми, тъй като има вероятност за лекарска консултация. През този ден ще бъдете натоварени с много задачи и ангажименти, но пък ще може да постигнете успех. Неприятностите в работата ще ви амбицират за бъдещи промени. Действайте внимателно с финансите си и особено при работа с документи. Не игнорирайте информацията, която ще получите от жена.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък добро развитие ще имат финансови планове и ангажименти. Очакват ви поводи за радост или задоволство. Ще имате добри отношения или ще получите хубави вести от хора, които живеят в друг град или държава. Изненадите ще са интересни и предсказващи бъдещи събития в живота ви. Отделете време за разговори или срещи с приятели.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, петък ще бъде специален ден за вас, ако имате готовност да приемете новите предизвикателства в живота си. Това ще бъде благоприятен ден за организиране, подготовка или реализация на важни за дома ви дела, както и за пътуване на кратки разстояния, за семейни събирания с брат, сестра, братовчеди и др. Не задълбочавайте неприятностите днес, но и не ги омаловажавайте.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 


image0 (9K)