Хороскопът ви за 10 май е вече тук

Овен

Това е ден, в който може да се замислите за продължаване на образованието си, или по-добра квалификация. Ако усещате недоволство от себе си потърсете и други начини да подкрепите самочувствието си, но точно днес избягвайте опити да се почуствате харесвани чрез случайни флиртове. няма да излезе нищо добро в перспектива.

Телец

Бъдещето ще покаже дали сте били прави или не, но засега трябва да спазвате правилата. Денят ще ви се усмихне от всички посоки и по всякакъв начин, ако и вие го направите.

Близнаци

Днес ще се замислите дали не сте постъпили неправилно спрямо някого. Вероятно сте. Поправете веднага грешката, или поне опитайте. Това ще ви даде добър тласък към нещо много красиво.

Рак

Не бъдете твърде настоятелни, за да не се окажете сами и в изолация днес. Просто обичайте!

Лъв

Анализирайте случващото се, избягвайки емоционални решения. Вероятно ще получите отговор на въпросите си.

Дева

Денят ще ви даде шанс за развитие, но трябва да проявите увереност и самочувствие. Ако точно сега ви липсват, потърсете ги у човека до себе си.

Везни

Денят ще ви предложи нов начин за развитие и повишаване на доходите. Няма да ви липсват и забавления.

Скорпион

Фантазията и мечтите са полезни, но в оптимално количество. Погледнете и към земята, т.е. към проблемите днес. Чакат ви спешни решения

Стрелец

Днес е подходящ ден да направите стъпка към себе си и себеуважението си. Може да се окаже решаваща за живота ви в перспектива.

Козирог

Денят ще ви запознае с интересен човек, или ще ви осигури приятни мигове, ако вече го познавате. Просто се радвайте, получете и дайте!

Водолей

Ден, да се погрижите и за себе си. Поглезете се. Можете да си го позволите. Всички край вас ще са доволни днес. Създайте настроение и за себе си.

Риби

Стига мрачни мисли! Преминете на конструктивни действия. Започнете, ако трябва с дреболия – една разходка, на която не ви се ходи.


image0 (9K)