Хороскопът с шарен петък за различните зодии: Емоционална нестабилност за едни, пари за други

В петък се налага да обърнете внимание на вашите романтични или лични отношения. Дали ще се зарадвате на преживяванията, които те ще ви предложат или ще понесете някои негативи от предишните си действия и решения, ще е строго индивидуално.

В този ден ще разберете дали досега сте се движили в правилна посока или все още имате да учите житейски уроци. Някои от вас ще се наложи да се ангажират по-сериозно със здравето на близък човек, най-вероятно от мъжки пол.

Това ще бъде благоприятен ден за пътуване, основно по работа с определена цел. Възможно е тези от вас, които търсят нова работа да получат интересно предложение за такава, която ще е свързана с преместване в друг град (държава) или ще е свързана с пътуване. Професионалните чуждестранни отношения ще имат добро развитие.

Младите мъже да не насилват развитието на събитията в петък, тъй като може да попадат в неприятна ситуация.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще проявите страх, поддавайки се на собствените си предчувствия за предстоящи неприятни събития в живота ви. Ще мислите хора, които са в Отвъдното поради съновидение свързано с тях или поради друга важна причина. В петък ще бъдете емоционално нестабилни, ще сте склонни лесно да се разплаквате, да сте мълчаливи и тъжни. Ведрина в живота ви може да внесе млада жена, която може да е родена под знака на Рак, Скорпион или Риби. Всъщност по-важен е фактът за нейното положително влияние върху вас, отколкото от кой зодиакален знак е.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, не планирайте много задачи и ангажименти за петък. Преди всичко насочете вниманието си към собствения битов и емоционален комфорт. Мнозина ще се зарадват на получаването на пари, но не бива да проявяват неразумност при тяхното харчене. Изненадите през този ден ще имат отношение към стари и нови приятелства и познанства.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък ще ви се наложи да направите неочаквани разходи. Бъдете внимателни във финансовите си отношения с хора, с които ще имате контакти през деня. Стремете се да бъдете коректни и изисквайте подобно отношение към вас. Новите познанства могат да се превърнат в едно интересно приятелство, да са причина за създаване на група от хора с еднакви интереси или цел. Избягвайте на всяка цена лъжи, опити за измама или манипулация, коментари относно живота на други хора и въобще всякакви подобни действия, които могат да поставят в риск важни за вас отношения или личната ви репутация.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък от вас ще се изисква много голяма концентрация и самоконтрол върху действията. Може да бъдете обект на преднамерена конфронтация с хора, които като че ли искат да направят живота ви по-сложен. Организирайте финансовите си дела, чието изпълнение вероятно ще бъде през следващата седмица. Не са изключени неочаквани печалби или неочаквани пари. Важно събитие е вероятно да възникне около близка жена или дете.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 


image0 (9K)