Хороскопът за събота: Пред вас е време на изпитания с индивидуален смисъл за всеки

Събота е ден, в който не само ще искате да приключите с някои неща в последния ден на октомври, но и ще имате възможност и желание да започнете някои нови неща, които ще имат значение за вас през новия месец.

Ноември определено ще бъде много по-сложен и труден за прогнозиране отколкото октомври, така че още от 31 октомври започнете да се нагаждате да живеете и работите в нови условия. Много важно ще бъде да покажете умение да бъдете практични, търпеливи и да приемате събитията такива каквито са. Пред вас е време на изпитания, които имат своя индивидуален смисъл за всеки един от вас.

В събота новините могат да ви създадат някакво безпокойство, да ви разочароват или натъжат. Всекиму според очакванията и надеждите.

Изненади ще преживеят тези от вас, които ще работят в къщи или някъде на друго място. Това ще бъдат добри и полезни преживявания. Ще имате желание да разговаряте или да се видите с хора от семейството си, с които не живеете заедно. Но за вас ще бъде важно всичко това да мине под знака на позитивизма, шегите, споделяния за приятни неща. Имате нужда от любов.

Това ще бъде благоприятно време за нанасяне в нов дом или квартира под наем, за преместване в друго жилище, където смятате да живеете за даден период от време.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, събота ще бъде един благоприятен за работа или бизнес. Вероятно е да възникнат нови възможности или идеи, чиято реализация ще бъде успешна. Ще получите полезна информация за човек, с когото имате професионални контакти. Новини от финансов характер не са изключени, но те ще касаят събития, които тепърва предстоят. Използвайте част от този ден за романтични и любовни преживявания и за срещи с приятели.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в събота ще имате важни разговори с хора от семейството. Възможно е да възникне необходимост да вземете важно решение, свързано с родственик. Мнозина ще насочат вниманието си към ангажименти или събития в живота на роднина, който живее в друго населено място. Новите приятелства или романтични запознанства с хора от земните зодиакални знаци ще изискат по-голяма отговорност, стабилност и внимание. В събота ще имате сериозен разговор или ангажимент с дете или с млад човек, роден под знака на Козирог, Дева или Телец.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в събота ще бъдете недоверчиви към предложения, които ще получите от страна на ваши приятели. Всъщност във всичко това ще има нещо хубаво, което ще можете да реализирате през следващата седмица. Мнозина ще бъдат в очакване за събиране или среща. Ако имате финансови проблеми, в този ден ще възникне една добра идея за реализиране на по добри доходи в личния ви бюджет. Благоприятно време за за пътуване и за контакти с хора от различни разстояния.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота може да чертаете планове за бъдещето си или да се оставите на леността, пропилявайки някои важни за вас възможности. Ако проявите достатъчно инициативност и активност, ще имате възможност да реализирате свои очаквания с важни за вас дела. Не бива да надявате на чудеса, но чрез работа или бизнес ще може да постигнете успех. В събота някои от вас ще бъдат изненадани от неприятна новина за човек, когото познават. Мнозина ще се ангажират с подарък за мъж, който ще има рожден ден, юбилей или друг важен повод за събиране.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)