Хороскопът за март: Ще искаме да творим, да обичаме, да бъдем оригинални и артистични

Март ще е месец, пълен с много любов, емоции и мечти. Някои зодии ще усетят, че са пълни с енергия. Дори природата да не се съживи все още, то пролетта просто ще се усеща във въздуха.

Това ще кара хората да искат да творят, обичат, да бъдат по-оригинални и артистични.

Този месец може да бъде разделен на две части – първите две трети ще бъдат белязани от романтиката, тогава Слънцето следва знака Риби. Вторият период ще е, когато то преминава в знака Овен, който зарежда всички с много бурна енергия.

Ето как този месец ще се отрази на всеки зодиакален знак:

Овен

Целите ви ще станат ясни

Ако мислите ви до този момент от началото на годината са хаотични, то през март ще може да осъзнаете какво точно искате. Ще имате възможност да анализирате случващото се и да прецените какви избори да направите.

Помислете какво точно искате да постигнете и ясно очертайте целите си. Разбира се, важно е да имате реалистични очаквания.

Телец

Среща със забравени приятели

За Телците март ще е време за социализация. Венера ще прекара доста време във вашия знак. Очакват ви повече комплименти, подаръци и покани за срещи и виждания.

Може да се прояви и малко здравословен нарцисизъм от ваша страна.

Помислете кои са хората, които ви носят положителни емоции и прекарвайте повече време с тях.

Близнаци

Нова перспектива за стари проекти

Ако през последните няколко седмици сте се трудили усилено върху нещо, то плодовете на това ви дело ще се появят най-сетне. Сега е времето да сте иновативни, но все пак внимателни.

Помнете, че планетата, която ви води е Меркурий. Неговата ретроградна фаза ще направи бъркотия в живота ви, особено в общуването, затова е важно да се изразявате максимално ясно.

Рак

Животът ви става все по-хубав

Марс, Юпитер, Сатурн и Плутон напоследък предизвикват голямо напрежение в живота ви. Ретроградният Меркурий ви дава възможност да преосмислите партньорството си и да изгладите различията с половинката си, особено по финансовите въпроси.

На 9-и март може да се наложи да проведете много труден, но необходим разговор.

Лъв

Бъдете по-икономични

Началото на месеца ще е силно за Лъвовете. Това ще е време за оценка на собствените ресурси или на съвместните с половинката. Може да се наложи да направите няколко промени във финансово отношение, за да се чувствате по-сигурни и спокойни.

Хубаво е да заделяте повече пари.

През последното десетдневие от месеца ще сте по-активни. Добре е да заминете на някъде. През този период може да научите много вълнуваща новина.

Дева

Преосмислете отношенията и ценностите си

През първите 2/3 от месеца ще се наложи да разрешите важни въпроси, свързани с бизнеса с приятелските или интимни отношения. Допускате грешки и е време да го осъзнаете.

Това ще е подходящ момент да решите сами за себе си каква връзка наистина търсите и от какво имате нужда.

Март е и времето, в което е добре да решите коя ще е следващата дестинация, която ще посетите. Помислете къде наистина много ви се ходи и стягайте куфарите.

Везни

Старото се завръща

Не се изненадвайте, ако решите да се съберете с някой бивш. През този период ще сте много чувствителни.

Цялата работа е в ретроградния Меркурий, който бавно се носи към вашия пети дом за любов – чака ви романтично послание и появата на старо гадже отново в живота.

В никакъв случай на клюкарствайте през март, това ще ви донесе много проблеми.

Скорпион

Повече креативност

Март ще отвори много врати пред вас. На първо място може да откриете нова любов или да направите сегашната си връзка много по-вълнуваща. Ще станете много по-креативни през този период.

Напишете идеите и мечтите си и ги следвайте. Може да опитате да пишете и за нещо, което ви влече, ще се учудите колко дар слово и талант се крие у вас.

Стрелец

Не забравяйте семейството и приятелите си

Въпреки че обожавате приключенията, през март ще имате нужда от домашния уют. Може би ще ви удари меланхолия и носталгия – ще си спомните за стари приятели, ще мислите по-често за семейството и близките си.

Може да се почувствате самотни, тъй че е добре да направите нещо по въпроса. Нищо чудно да решите да потърсите стара любов.

Първите 20 дни няма да са силни за вас, но щом Слънцето влезе в знака на Овен, то отново ще сте във вихъра си. Ще се чувствате творчески настроени и любвеобвилни.

Козирог

Време ви е за почивка

Ако в последно време всичко тече на бързи обороти, а вие се чувствате пренатоварени, то през март темпото ще се забави.

Често мислите за работа, защото сте много амбициозни, но се нуждаете от почивка. Важно е да се насладите на радостите, които предлага живота.

Венера ще е във вашия пети дом – време е за забавление, любов, творчество и малко партита.

Водолей

Среща с приятели и утеха

По правило Водолеите обичат свободата и активността, през март обаче представителите на този знак ще имат нужда да се излегнат на дивана и да гледат любимия си сериал.

Ретроградният Меркурий, минаващ през втория ви дом (на парите), може да ви докара финансови грешки и загуби. Бъдете внимателни.

Време ви е за среща с приятели и близки. Може да организирате събиране у дома.

Риби

Време е да блеснете

Март е вашият месец. Представителите на знака ще могат да изразят себе си напълно от гледна точка на артистизма.

Слънцето ще е през по-голямата част от март във вашия знак – това значи, че ще сте по-самоуверени и вдъхновени за постигане на целите си.

Помислете какви отношения искате и нищо чудно в следващите месеци мислите ви да станат реалност.

jenata.blitz.bg


image0 (9K)