Хороскопът за 9 февруари: Не се опитвайте да прехвърляте отговорностите си на други

В неделя използвайте благоприятното време за стабилизиране и хармонизиране на любовните или брачните си отношения.

Поемете своите отговорности за дома и семейството си и не се опитвайте да ги прехвърляте на някой друг. Намесата в живота на други хора, дори да са ваши роднини може да предизвика агресивно поведение от тяхна страна.

Неделя ще бъде благоприятен ден за финансовите дела на младите жени, които имат някаква предварителна идея или план за действия от подобен характер.

Мъжете, родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, ще трябва да изпълнят някакви ангажименти, за които определено няма да имат желание, но по-късно ще им донесат някаква полза.

Представителите на зодиакалните знаци Лъв, Овен или Стрелец, да избягват пътувания или да бъдат внимателни по време на пътуване.

Младите мъже днес ще трябва да вземат важно решение свързано с подписването или отказа си от договор, който има някакви финансови параметри.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в неделя ще прекарате част от времето си в разговори или срещи с приятели. Ще имате достатъчно информация за споделяне, както от ваша страна, така и такава свързана с техния живот. Възможно е да обсъждате важни обществени или политически събития.

Този ден ви носи късмет, но това не касае действия, свързани с хитрости, измама или други нечестни методи.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, неделя ще ви изненада с различни новини или събития, които ще ви донесат някаква изгода.

Възможно е получаване на пари или на добра новина свързана с пари. Възможно е да получите добро заплащане от основната си или от друга допълнителна работа.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в неделя ще имате противопоставене или конфликт с дете или с млад човек. Ситуацията може да има непредсказуемо развитие, в зависимост от вашите гневни емоции.

Ще държите много на придобивките си и ще се опитате на всяка цена да ги запазите.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, бъдете внимателни в развитието на събития в дома ви или свързани с близки родственици. Може да ви изненада неприятна ситуация или новина.

Важно е да знаете, че всяка ситуация ще има благоприятен или полезен за вас завършек.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.


image0 (9K)