Хороскопът за 9 март: Пазете се от конфликти с Телец, Козирог или Дева

В понеделник започвате седмица, която ще постави на изпитание вашата ценностна система, вашите приоритети и вашите отношения.

Важното е веднага да започнете да приемате събитията, такива каквито са, и да не се опитвате да ги променяте, тъй като никой не може да предвиди тяхното развитие (и най-вече вие). В понеделник ще останете разочаровани от свои очаквания, свързани с момиче или с млада жена, която ще се откаже от свое обещание или ще постъпи несериозно в конкретна ситуация.

Внимавайте с какви игри се ангажират вашите деца, както и пазете децата от близкото си обкръжение от различни инциденти. Ако възникне конфликт с представител на зодиакалните знаци Телец, Козирог или Дева, не се надявайте да излезете победител.

Понеделник ще бъде благоприятен ден за делови срещи и за разговори по важни за бъдещето ви въпроси.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, могат да ви зарадват пари в дома ви или в личния ви бюджет. Като цяло денят ще бъде благоприятен за развитието на финансовите ви дела.

Ще успеете да реализирате своите планове за дома и семейството си благодарение помщта и съветите на други хора.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще имате интересни контакти с хора от различни разстояния. В работата си бъдете внимателни, защото има вероятност от възникването на неприятна грешка или инцидент.

Това ще бъде един благоприятен ден за пътуване, особено ако целта е свързана с развитие на ваши знания, умения, посещения на исторически места и др.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ще получите информация, която ще бъде важна за вас през тази седмица. Днес ще имате важни професионални ангажименти, чиетоизпълнение ще ви ангажира през следващите няколко дни.

В понеделник ще ви зарадва новина или събитие свързано с човек, който е ваш роднина или когото познавате.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник търпението ви ще бъде поставено на изпитание от човек, с когото ви предстои да се срещнете. Ако сте ангажирани с някакви финансови дела днес, възможно е тяхното отлагане или да възникнат затруднения.

Понеделник ще бъде проблематичен ден за пътуване или за развитие на ваши очаквания свързани с хора от друго населено място.

През този ден ще възнине напрежение в романтичната ви връзка поради проблеми в живота на вашия партньор, чието развитие не зависи от вас.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

 

 

 


image0 (9K)