Хороскопът за 8 юли: Спешно излезте от рутината, направете ПРОМЯНА!

На 8 юли бъдете не само активни, но вложете новаторство, идеи, чувства и желание в това, което вършите. Направете някаква ПРОМЯНА, може да е малка, може да касае лично вас или дома ви, работата или приятелските ви отношения, но променете с нещо ежедневието си или рутината в живота, който имате!

Избягвайте да се влияете от мнението на други хора, от публикации в социалните мрежи или чрез различни манипулации на хора около вас. Дайте свобода на вътрешното си Аз. Но не на това, което провокира егоизъм и корист, а на това, което иска да живее и да действа в чистота, с доброта. Изненадите в сряда ще са резултат на действията ви от началото на миналата седмица. Ако са добри, значи сте били в хармония със себе си и със света около вас. Ако са неприятни, вината за това ще бъде изцяло ваша. Жените над 35 годишна възраст нека покажат мъдрост в думи и дела.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще вземете важно решение за семейството си. Очакванията ви са то да даде положително развитие на семейните дела. Ще ви изненада новина свързана с приятели. Възможни са здравословни неразположения, но те ще преминат бързо. Мъжете от тези три зодиакални знака ще трябва да отделят повече време за семейството, независимо от възрастта си.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в сряда се постарайте да разрешите възникнали недоразумения или разногласия с роднини или с приятели. Това ще бъде благоприятен ден за стабилизиране на любовни или приятелски отношения. Едно неочаквано събитие ще ви накара да вземете решение. Очаквате телефонен разговор, писмо или документ, който ще определи ваши действия през следващите 2 – 3 дни.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в сряда ще ви зарадват срещи, събирания или новини за приятели или роднини. Това ще бъде благоприятен ден за постигане на успехи в дела, в които сте вложили много време и енергия. Вероятно ще получите информация за пари, финансови документи или финансови отношения. Денят носи интересен разговор или събитие, свързано с дете.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в сряда ще бъде важно да съхраните хармония, топлота и любов около себе си. Дори да ви провокират негативно настроени хора, вие имате достатъчно сила и воля да задържите своето позитивно настроение. Някои от вас ще се наложи да се ангажират с грижи за здравето на роднина. Това ще бъде ден с голяма динамика в развитието на събитията и добър ден за финансовите ви дела.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 

 


image0 (9K)