Хороскопът за 8-ми март: Грубост, обиди или обвинения ще ви се върнат като бумеранг

Започнете седмицата с мир и хармония в себе си, с яснота в целите, към които се стремите през тези седем дни.

Не е нужно да говорите много, нека думите ви бъдат чисти и ясни. Грубостта, обидите или обвиненията ще ви се върнат като бумеранг по един или друг начин.

В понеделник ще трябва да сте по-честни с членовете на семейството или хората, с които живеете. Вашата или тяхната чувствителност не трябва да ви пречат да говорите открито по въпроси, които създават предпоставки за подозрение или недоверие. Проблемът ще бъде по ваша вина (където се случи) и най-вероятно ще се дължи на емоционалното ви състояние. Във финансово отношение родените под знака на Телец, Козирог или Дева ще могат да постигнат добри резултати.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, можете да говорите с различни хора по финансови въпроси, от които да получите полезна информация, практически съвети или някаква друга полза. Ще бъде важно да имате хармонична комуникация с децата или младите си хора. В понеделник са възможни най-различни неочаквани събития и изненади, които ще бъдат предвестник на важни събития до края на този месец. Лошите новини могат да ви разстроят, но едва ли засягат дома или семейството ви.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще бъде трудно да следвате предварителния си план и ще се сблъскате с различни неочаквани обстоятелства при изпълнението на задачите си. Това означава, че трябва да действате бързо, ефективно и да се адаптирате към нови или неочаквани обстоятелства. Този ден ще бъде запомнен с различни емоционални събития, приятни срещи, разговори или преживявания с хора от различни разстояния. Личният ви живот ще бъде повлиян от мъж, който не живее с вас в един дом.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей,  може да имате затруднения в общуването с хора, родени под знака на Телец, Дева или Козирог. Избягвайте да планирате важни срещи с тях или да вземате важни решения за такива взаимоотношения. Понеделник ще бъде благоприятен ден за романтични срещи, среща с нов партньор или търсене на такъв. Любовта ще има важно място в живота ви, така че влагайте повече енергия в емоционалния си живот. В понеделник някои неочаквани събития ще изискват от вас да вземете важни решения, но интуитивно ще направите най-добрия избор за вас.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник ще бъдете доброжелателни към хората около вас. Ще бъдете склонни да съчувствате на техните лични или професионални проблеми и да се опитате да разберете причините за техните действия и решения. Не губете енергията си за неща, които няма да имат значение утре. Ако в дома ви има човек със сериозен здравословен проблем, ще проведете важен разговор или ще вземете решение относно бъдещото лечение. Младите мъже могат да поемат сериозен риск, като се занимават с лъжа, измама, манипулация или друга нечестна дейност.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)