Хороскопът за 8 март: Трудно осъществявате плановете си, по-лабилните се отказват

В неделя ще ви се наложи да се ангажирате със задачи свързани с дома и семейството ви, които ще изискват от вас по-голяма отговорност при тяхното изпълнение.

Ще бъде важно да съхраните разбирателство и хармония в отношенията си, ако се стремите да постигнете важен за вас успех. В неделя ще възникне спорна ситуация с мъж, който може да използва обиди или обвинения срещу вас.

В любовта избягвайте разговори, свързани с ваши предишни връзки, които могат да предизвикат неприятна ситуация. Като цяло в неделя реализацията на плановете ви ще става много трудно и тези от вас, които имат по лабилен характер, много бързо ще се отказват от тях.

Ще ви зарадва новина или пък вие ще зарадвате жена, която познавате.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще имате интересни контакти с хора от различни разстояния. Ще имате благоприятен ден за пътуване, с възможности за забавления или срещи с приятни хора.

Възможно е да възникнат недоразумения, които ще можете да преодолеете ако сте склонни към разговори по темата.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще преживеете различни неразположения, ще сте чувствителни или докачливи. Този ден ще изиска от вас по-голяма отговорност при изпълнението на ангажименти свързани със семейството ви.

Ще имате благоприятен ден да направите дома си по приветлив и удобен за живеене.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ще сте склонни да се паникьосвате за незначителни неща. Това, което ще се появи в живота ви, ще бъде важно и не бива да бъде пропуснато или пропиляно.

Ще научите интересни неща, чрез хора които ще гостуват в дома ви, или с които ще разговаряте по телефона. Здравето на човек, когото познавате ще продължи да ви притеснява.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, неделя ще бъде благоприятен ден за работа в дома, изпозлване на нови уреди в кухнята или нова битова техника. Ще получите новина, която ще ви успокои относно събитие, което сте преживяли през седмицата.

Възможна е среща с жена, с която ще разговаряте по важна и за двете страни тема. Като цяло неделя ще бъде благоприятен ден за важни разговори, след които ще намерите разумни решения за бъдещето си.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

 

 

 


image0 (9K)