Хороскопът за 8 май: Действайте практично, контролирайте детайлите!

В петък ще имате способността правилно да преценявате всяка ситуация или поява на нова възможност, което ще ви донесе важен за вас успех. Развитието на делата ви ще зависи от умението ви да действате практично и да контролирате детайлите.

Прибързаните действие или решения са нежелателни. Внимание ще изискват отношенията ви с мъж роден под знака на Риби, Рак или Скорпион, с когото лесно може да възникне неприятен конфликт.

Интересно преживяване ще бъде ваша среща или разговор с жена родена под знака на Близнаци, Везни или Водолей. Внимавайте при покупки, особено ако правите това онлайн, за да не се окаже че давате парите си за нещо, което струва по-евтино, или което е некачествено.

Тези от вас, които очакват важен за тях документ или информация, нека да бъдат внимателни за да не се получи объркване, загуба или някой друг да се възползва злонамерено от тях.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, петък ще бъде един благоприятен ден за пътуване и за контакти с хора, които живеят в друго населено място.

Може да обсъждате с други хора ваши бизнес, професионални или финансови дела.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, интересно развитие ще имат ваши приятелски връзки с хора отблизо и далеч. Може да си размените съобщения, да имате онлайн разговор и др.

В работата ви може да възникне неочаквана ситуация, която да създаде напрежение или стрес, но крайният резултт ще бъде благоприятен за вас.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък ще сте склонни да се връщате към минали преживявания, за които ще разговряте с хора от кръга си роднини или приятели. Това ще бъде благоприятен ден за работа, за реализиране на нови идеи или дейност, за контакти с цел работа или бизнес с хора от цял свят.

Изпозлвайте свободното си време за физическа работа в градината или в стопанството (ако имте такива), това ще ви зареди с много положителна енергия.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък ще имате желание да приключите с някакъв ремонт, да подмените повредена мебел или техника в дома ви и други. Въпреки благоприятната генерална тенденция на този ден, избягвайте да се ангажирате с дела, за които ще трябва да разчитате на други хора.

Петък ще бъде благоприятен ден за пътуване със семейството ви или за да посетите ваши роднини. В петък са възможни кратки финансови притеснения или възникване на неочакван разход.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

 

 


image0 (9K)