Хороскопът за 7 май: Ден на важни събития! Избягвайте прибързана паническа реакция

7 май ще бъде ден на важни събития, но те няма да са толкова явни, и определено никой няма да бърза да ги споделя преди тяхното приключване или окончателно развитие.

Всичко трябва да се изпипва с търпение и да се работи без да се говори много. Повод за размисъл ще бъдат документ или пари, свързани с жена и решение, което ще трябва да вземете в този план.

Мнозина ще преживеят стресова ситуация, уплаха, която ще премине бързо или ще се окаже, че е прибързана паническа реакция. Събитията, въпреки тяхната негативност или сложност, имат своя замисъл и той ще се прояви неочаквано за вас, затова проявете търпение и вяра в това, което ви се дава да преживеете.

Проблемите в семейството на ваши приятели и тяхното разрешаване не зависят от вас, затова избягвайте намесата си в техните дела.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, на 7 май ще преживеете разговор или събитие, свързано с роднини или с приятели. Това ще бъде ден, в който неочаквани пари могат да изненадат някои от вас. Ще имате доста работа, затова организирайте максимално добре графика си.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в четвъртък ще имате благоприятен ден за неотложни финансови задачи. Възможни са неочаквани събития, свързани с пари или с документ. Ако в този дн правите покупки или продажби – ще имате добри резултати.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в четвъртък ще се фокусирате върху развитието на любовния си и семеен живот и ще сте склонни да прекарате повече време с любимите си хора. Малки парични приходи в дома ви или друга приятна новина могат да се окажат повод за специална вечеря. Ден за работа по духовното ви израстване, за медитация, контакти с медиуми, размишляване относно значението на съновиденията ви от последната нощ.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък ще имате желание да приключите с важни ангажименти или отношения, но това определено няма да се случи без преодоляването на спор, който може да влоши повече конкретната ситуация. Днес не се страхувайте да приемете помощта или съветите на други хора, независимо от тяхната възраст. В четвъртък избягвайте да се ангажирате с важни неща в дома си, като ремонти или други битови промени.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 


image0 (9K)