Хороскопът за 7 декември: Стремете се да създадете атмосфера на разбирателство в дома и в работата

Седмицата ще започнете с повече отговорни задачи и ангажименти, които ще отнемат време за реализация почти през цялата седмица. Стремете се да създадете у създадете атмосфера на разбирателство в дома и на работното си място, за да може в края на седмицата да се похвалите с важни за вас успехи и резултати.

Любовният ви и семеен живот ще зависи именно от това каква енергия излъчвате. Дали търсите хармония около себе си или сте склонни бързо да отваряте конфликти.

Ако имате интимен или брачен партньор роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци, този ден ще има с какво да бъде запомнен. Финансовите ви дела ще имат свое собствено развитие и няма да се влияят от вашите действия.

Вероятни са разходи за здравето на близък човек, който е роден под знака на Козирог, Телец или Дева или има такъв асцедент. Мъжете над средна възраст ще имат сепциални очаквания за развитието на конкретно събитие през този ден.

Ако сте ангажирани с имотно дело или казус, свързан с имот, който притежавате, то трудно (но не и невъзможно) ще постигнете съгласие или успешно за вас развитие.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, може да си позволите малка доза удоволствия и развлечения.

Този ден вещае радостна новина или приятно събитие свързано с човек от дома или от семейството ви. Това ще бъде благоприятен ден за работа и за развитие на бизнес дела. Ще ви впечатли събитие или разговор с мъж, роден под огнените зодиакални знаци.

Младите жени ще имат благоприятен ден за работа, за действия свързани с образование, за контакти с представители на различни институции.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще преживеете ситуация, която ще ви даде усещане за промяна, която не можете да контролирате или чието развитие не зависи от вас.

Ще имате достатъчно сили и воля да намерите разумно решение без да допускате влиянието на мрачни мисли или въздействието на негативни коментари.

В любовта неприятните спорове или проблеми ще са вследствие преживени събития през почивните дни. Ако имате някакви съмнения или подозрения, засега ги запазете единствено за себе си.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в понеделник ще се ангажирате с различни битови дела. Ще осъществите важна за вас среща, която ще ви донесе късмет или успех.

Това ще бъде благоприятен ден за различни действия свързани с някого, който живее в друго населено място. Тези от вас, които вече имат ангажимент свързан със здравословен проблем на роднина ще трябва да вземат решение, свързано с някакъв вид терапия.

Като цяло това ще бъде благоприятен ден за срещи, разговори или действия свързани с роднини.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник избягвайте да изпадате в лошо настроение. Насочете вниманието си към промени и задачи, които трябва да стартирате днес. Възможно е да ви се наложи да вземете трудно решение, но бъдете смели и се доверете на съдбата си.

Ще имате разговор или ангажимент свързан с човек, с когото не живеете заедно. Приятелските ви и колегиални отношения ще се развият във ваша полза и интерес.

Изненадата ще бъде свързана с инцидент или неприятно събитие в града или държавата, където живеете.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 


image0 (9K)