Хороскопът за 6-ти март: Конфликт свързан с ревност, ще създаде сътресения в отношенията ви!

Събота – благоприятен ден за вашите въображения. Това влияние ще бъде особено благоприятно за вашата работа или бизнес. Не се притеснявайте от честите телефонни разговори, които трябва да осъществите или срещите, които ще трябва да реализирате в една или друга цел.

Това е ден за събиране на информация и знания. В никой случай не се страхувайте от разнообразието или по-голямото напрежение. Ще има и такива, които ще предпочетат да прекарат събота вкъщи, ангажирайки се с различни приятни занимания.

Като цяло ще има с какво да се ангажирате дори в дома- може да посрещате гости. Събота ще бъде благоприятен ден за комуникация с хора, с които имате общи духовни, научни или обществени интереси. През този ден всякакъв конфликт свързан с ревност или желание за власт над другите, ще създаде нежелани сътресения в отношенията ви.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в събота ще бъде добре да сте с хора, които искат да бъдат с вас. Този ден може да бъде запомнен със завръщане към стари спомени, с различни носталгични настроения, странни сънища или преживявания. Вероятни са малки парични приходи. Преди всичко се опитайте да контролирате своите настроения, които могат да ви създадат проблеми. Денят ще благоприятства контакти, срещи и общи действия с чужденци. През този ден ще бъде важно да правите старите неща по нов и различен начин.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в събота бъдете готови за всякакви неочаквани новини или събития. В голяма степен те могат да касаят деца или хора от кръга ви роднини, приятели или познати. Този ден ще ви докосне по някакъв начин с хора или с преживявания, свързани с Отвъдното, с непознати светове. В работата си се стремете да показвате ярко и категорично своите умения и знания. Рекламирайте смело както себе си, така и работата си. Ще бъде добре да се насочите към нови неща, да откривате нови хоризонти и нови възможности за развитие и изява.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей – ще имате динамична комуникация с приятели или роднини от близо и далеч. Ще научите много нови и интересни неща, ще коментирате събития, които са свързани с различни емоционални преживявания. През този ден може да създадете нови познанства с интересни хора. Стремете се да научите нови неща за мястото, където живеете: село, град или за историята на вашето семейство. Ще бъде важно да отделите малко време за размисъл относно причините, които предизвикват разногласия между вас и останалите хора от семейството ви или приятели.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота някои събития  ще поставят на изпитание вашата вяра или доверие в определени хора или събития. В събота избягвайте да обвинявате други хора за свои грешки или неблагополучия. Приемете спокойно неочаквано възникналите проблеми. Денят ще благоприятства кратки пътувания или се съберете за вечеря с приятели. Събота вещае интересни новини свързани с ваши финансови или материални дела и интереси.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)