Хороскопът за 6 септември: Не се страхувайте от странните си хрумвания

В неделя не се поддвайте на мързеливо настроение, защото днес започвате нов цикъл на развитие, който ще продължи до средата на по-следващата седмица.

Не пропускайте възможността днес да започнете нови, важни за вас, за семейството или за работата ви дела.

Този ден ще бъде особено важен за тези от вас, които имат собствен бизнес. Не пиша, че банковата ви сметка ще скочи главоломно нагоре поради големи печалби. По-скоро ще имате възможност да създадете и развиете важни контакти, планове, общи проекти и други важни за напредъка ви действия.

На значителни успехи ще могат да разчитат тези от вас, които ще направят нещата по различен начин, ще вложат нещо новаторско в делата си.

Не се страхувайте от странните си идеи или хрумвания. Човек никога не знае какво всъщност има в тях докато не се опита да ги реализира.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, има опасност твърде много да размишлявате и да не се ангажирате със сериозна работа.

Няма да сте мързеливи, но и активността ви няма да е голяма. Вероятно ще размишлявате по различни семейни въпроси, ще си задавате въпроси, ще търсите отговори. Ще сте склонни да разговаряте повече със себе си, отколко с другите хора около вас.

Бъдете внимателни в любовта, оосбено ако напоследък са се насъбрали сериозни проблеми в отношенията ви. Разбира се, всичко зависи от това какво искате, да задържите човека до себе си или да се разделите.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще имате един специален ден, който се постарайте да изживеете по най-добрия за вас начин. Ако търсите любов, днес ще имате шанс да я намерите или да я получите от настоящия си партньор. Ще бъде важно да избягвате противопоставяния и конфронтации, особено по въпроси касаещи личния ви живот.

В делата и в плановете ви нека ваш приоритет бъде преди всичко собственото си семейство. Младите мъже ще имат възможност и трябва да вземат важни решения.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, неделя ще бъде сравнително спокоен ден. Вниманието ви ще бъде насочено към коментари, които някой си позволява да разпространява за вас. Внимание днес ще изискат и собствените ви деца (ако имате такива).

Откровенната комуникация с тях ще бъде много важна в този период от живота им, когато ще са склонни да вземат погрешни решения за бъдещето си. В неделя няма да сте в най-благоприятната си позиция за разрешаване на неприятности или сложни отношения, които са ви притеснявали през седмицата. Каквото било, било, сега гледайте само напред!

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в неделя ще сте под влиянето на неочаквано възникнали или развиващи се събития. Ще имате доста работа, която ще трябва да свършите без отлагане.

Ако сте ангажирани с някакви ремонти, бъдете внимателни и не надценявайте възможностите си. Може да проведете важни разговори в дома си свързани с работа или със семеен бизнес. Тези от вас, които ще пътуват днес да бъдат предпазливи с личните си документи и пари. Неприятна новина, свързана със здравето на човек, когото познавате, може да ви изненада.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

 

 


image0 (9K)