Хороскопът за 5 март: Задават се очаквани пари в дома ви

В четвъртък бъдете активни и не се затваряйте в дома си или в личните си проблеми. Днес ще бъде важно да имате социален живот и да намерите различни форми за приятно прекарване на свободното време. Общуването или срещите ви с жени ще ви донесат позитивно настроение или очакване за развитие на важни събития в близко бъдеще.

Мнозина ще се зарадват на пари в дома си, които няма да бъдат изненада. Възможно е да възникне притеснение около пари свързани с дете, като: стипендия, издръжка, заплата или нещо друго.

Четвъртък ще бъде неблагоприятен ден за пътуване за младите мъже, и ако все пак се налага да пътуват да бъдат максимално внимателни и да спазват правилата за движение по пътищата.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще отделите повече време за общуване с ваши приятели, с които ще обсъждате общи планове за близкото бъдеще. По-голяма част от действията ви днес ще имат финансов характер, независимо с какво друго са свързани.

В късните следобедни часове ще преживеете моменти на тъга или необяснима умора.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог,  ще осъществите трудно основните си планове за деня, тъй като ще ви липсва достатъчно концентрация. Възможно е да преживеете объркване в ангажиментите си поради влиянието на различни странични фактори.

Този ден вещае повече телефонни разговори или срещи. Вероятно други хора ще ангажират вниманието ви с техни проблеми, с коментари относно събития, които не представляват интерес за вас.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в четвъртък ще имате неотложен ангажимент свързан със семейството или с роднина, който ще изиска посещение в някаква инстанция, пътуване или контакти с хора от друго населено място.

Четвъртък ще бъде благоприятен ден за работа, особено ако тя е свързана с транспорт, туризъм, комуникации, развлечение и други подобни. Четвъртък ще бъде благоприятен ден за интимни и романтични преживявания, особено за младите жени.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък ще преживеете приятен момент с жена, с която може да коментирате ваши спомени от миналото си или стари познати. Може да се зарадвате на личен успех на ваша приятелка.

Въпреки доброто ви настроение и като цяло развитието на благоприятни събития, в четвъртък един човек от ежедневното ви обкръжение ще търси за какво да се заяжда или какви неприятности да създава. Най-доброто, което можете да направите, е да игнорирате действията на този човек.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

 

 

 


image0 (9K)