Хороскопът за 4 февруари: Настройте се още в първите часове на деня за нови действия, нови срещи и нови ситуации в живота ви

На 4 февруари нека не ви плаши фактът, че някои нови неща в живота ви ще стартират именно в този ден. Не е задължително да бъде понеделник, нали? Настройте се още в първите часове на деня за нови действия, нови срещи и нови ситуации в живота ви.

Ако сте имали очакване за някакво положително развитие на ваши неприятности, днес може да останете разочаровани. Вероятно сте пропуснали подходящия момент за тяхното разрешаване. Сега от вас ще се изиска нов поглед върху ситуацията и нов начин за нейното развитие.

Всичко, което може да ви донесе стрес или паника, ще е вследствие на ваши пропуски или несериозно отношение през последните три дни. Може да се стресирате от новина за инцидент или неприятно природно явление.

Вторник ще ви изненада с новина или събитие от разстояние или с неочаквана необходимост да пътувате.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, на 4 февруари ще сте тези, на които съдбата ще даде нов шанс или втора възможност да наваксат пропуснато, да възстановят или хармонизират емоционално приключени отношения и др. Този ден ще създаде достатъчно благоприятни условия за постигане на успехи, стига вие самите да сте заредени с оптимизъм и надежда за собственото си бъдеще. Ще ви изненада разговор или информация от човек, роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще имате добри и постижими планове за деня. Поради тази причина избягвайте напрежение или безпокойство, които могат да провокират нежелани конфликти. Във вторник може да ви зарадва добра новина, свързана с пари.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ще имате сънища с хора от Отвъдното. Запалете свещ или кажете молитва за душата им. В семейството ще сте подложени на напрежение, за което може да няма основателна причина, а да е вследствие емоционални състояния на хората около вас.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, на 4 февруари се старайте да бъдете в добра физическа форма и не правете неща, които могат да бъдат риск за вашето здраве. В работата ви ще възникне ситуация, чието разрешение ще зависи от вашия професионализъм и умения. Трудно ще разберете смисъла на действията на млад мъж, който според вас прави сериозни грешки в живота си.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 


image0 (9K)